letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Maca L-arginin 180 kapslar Elexir Pharma

Maca L-arginin 180 kapslar Elexir Pharma

139 kr
199 kr
Köpta
40+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR MACA L-ARGININ, FÖR SEXLUSTEN

Elexir Maca L-arginin från Elexir Pharma är ett kosttillskott som innehåller macaextrakt som effektivt bidrar till mannens och

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR MACA L-ARGININ, FÖR SEXLUSTEN

Elexir Maca L-arginin från Elexir Pharma är ett kosttillskott som innehåller macaextrakt som effektivt bidrar till mannens och kvinnans sexlust samt att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet & energi. Effekten gäller både mental samt fysisk funktionsförmåga och uthålligheten.

Maca har en väl dokumenterad effekt som lusthöjare för både män och kvinnor. den innehåller även aminosyran l-arginin, magnesium, vitamin B6, folsyra samt zink. 

 • Med Macaextrakt och L-arginin
 • Både för män och kvinnors libido
 • Den bidrar till både lust, funktionsförmåga och uthållighet
 • Mycket bra för sexlusten
   

  Macaroten som är en rotfrukt och växer på över 4000 meter höjd i fjällkedjan Anderna. Maca kallas även iför peruansk ginseng, brasiliansk ginseng eller Amazonas ginseng, kärt barn har många namn, men den är inte besläktad med ginseng. Anledningen till associationen till ginseng beror på dess uppiggande och lusthöjande effekt.

  Naturens lusthöjare:
  Maca har en dokumenterad effekt som effektiv lusthöjare. Vid studier på människor har klinisk forskning nu visat på signifikanta positiva egenskaper gällande sexlust samt att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet och energi.

  Bidrar till sexlusten och förmågan:
  Forskare har hittat andra egenskaper med extrakt av Macarot. Dessa har dels antioxidativa egenskaper som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress, men det mest intressanta i detta fallet är att de påtagligt bidrar till normal sexlust för både kvinnor och män.

  Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  3 kapslar dagligen i samband med måltid.
  Antal doser per förpackning: 60

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 36 mdr.BatchmärkningBäst före, samt batchnr står under streckkoden.GlutenNEJLaktosNEJMjölkproteinNEJAnimaliskt ursprungNEJVeganskJAOk för Gravida & AmmandeEfter läkares rekommendationEkologiskJACertifieringarNEJPlast/plaster (avseende förpackning)PET

   

  DEKLARATION PER DAGSDOS3 kapslarDRI*Macaextrakt400 mg**-Motsvarar 1800 mg torkad macarot  L-Arginin200 mg**Magnesium125 mg33 %Zink20 mg200 %Vitamin B61,4 mg100 %Pantotensyra6 mg100 %Vitamin B21,4 mg100 %Biotin50 μg100 %Folsyra200 μg100 %*% av dagligt referensintag **DRI ej fastställt

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446