Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks MatbodÖka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod (1 av 6)Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod (2 av 6)Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod (3 av 6)Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod (4 av 6)Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod (5 av 6)

Öka dina kunskaper i köket med matlagningskurs hos Henriks Matbod

395 kr
1 200 kr
Köpta
30+
Spara
67%
Lägg till deal till favoriter

Lär dig att laga mat från grunden! Med denna deal kan du välja bland 7 olika kurser där du får lära dig olika tekniker, hemligheter samt tricks för att just du ska få till den där extra fina och goda maträtten. Kursen kan går till på tre olika sätt: Online, hos Henriks Matbod eller så kommer Henriks Matbod hem till dig. Passa på att dra ihop ett gäng vänner, grannar eller familj och gör en helkväll av detta! 

Hemma hos dig
595 kr
1 600 kr
Online eller hos Henriks Matbod
395 kr
1 200 kr

Höjdpunkter

  • Välj mellan 7 olika kurser
  • Kursen kan går på 3 olika sätt: Online, hos Henriks Matbod eller så kommer Henriks Matbod hem till dig
  • Kursen tar mellan 1,5–2 timmar
  • Kurserna hålls löpande
  • Många års erfarenhet inom restaurangbranschen
  • Fler i sällskapet? Köp fler deals

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

För ungdomar

En matlagningskurs är en spännande och lärorik upplevelse för den som vill lära sig mer om matlagning. Perfekt present till den som ska flytta hemifrån för första gången eller till den som funderar på att söka in till kockskola i framtiden. Med en matlagningskurs för ungdomar erhålls nya kunskaper i det mesta man kan behöva veta om köket, utlärt av professionella kockar på Henriks matbod.

Det gäller allt från hantering av olika köksredskap såsom ugn, mixerstav och knivar, till hur man sätter samman en riktigt god måltid. Matlagningskursen lämpar sig för ungdomar mellan 13–18 år och under dagen får deltagarna pröva på att tillaga en eller flera utvalda rätter. Mot slutet av kursen har deltagarna byggt upp en god grund till fortsatt utforskande inom matlagningens underbara värld!

Svensk husman

I denna kurs får du lära dig allt om Svensk husman. Så som tricksen för att få till den bästa stekytan, potatismoset, skyn etc. Du får även lära dig steka exempelvis den perfekta entrecoten eller laxfilén. När du även är på plats så får du lära dig att göra bra tillbehör efter just din förfrågan. Exempelvis om du gillar bra stekpotatis med en bra sås. Eller varför inte ett riktigt smakrikt potatismos ifrån grunden.

Du får även lära dig göra en bra mixsallad och glaze till den fina salladen. När du går en kurs hos Henriks Matbod får du lära dig planera din tid i köket så du blir så effektiv och bra som du bara kan bli.

Lux Brunch

I denna kurs kan ni få till en lyxig brunch till er eller hos oss. Man får nylagad mat eller vara med och göra den tillsammans med en proffig kock ifrån oss. När man kör denna upplevelse kan man välja på helt vegetariskt, kött, fisk eller kyckling samt även veganskt tema.

Grill

Har du alltid drömt om att bli en mästare vid grillen? Eller känner du någon som står ute och fryser redan i januari, för att öva upp kunskaperna i god tid innan grillsäsongen? Skippa dessa jobbiga förberedelser, och ta en genväg som kommer att ge dig alla kunskaper du behöver för att kunna glänsa vid grillen.

Med en grillkurs hos Henriks Matbod lär du dig om olika aspekter av grillning och hur man använder grillen så effektivt som möjligt. Under dagen får ni prova att grilla såväl kött som grönsaker, för att lära er den bästa grilltekniken till olika livsmedel. Dessutom lär ni er att tillaga en ack så viktig ingrediens – nämligen den smakrika glazen!

Mot slutet av dagen kommer ni att ha lagat en hel meny, fylld med saftiga, rökigt smakrika ingredienser som ni sedan kan avnjuta tillsammans.

Sushi

I denna smakrika sushiupplevelse får du lära dig att laga sushi från grunden. Den japanska delikatessen har letat sig in i allt fler svenska hem, och snart har den tagit över efter den vedertagna tacofredagen. Allt fler lagar numera sushi därhemma, men det kan vara svårt att få till den där perfekta konsistensen på riset och att få smakerna att gifta sig lika fint som de gör när man köper från restaurangen.

Med upplevelsen sushikurs får du guidning av experter, som lär dig hur du lagar sushi från grunden. Ni använder fina ingredienser såsom lax, gurka, avokado och andra grönsaker, lär er att koka ris med den där perfekt krämiga konsistensen och blir experter på att rulla samman och skära upp godbitarna snyggt och prydligt. Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt – genom att avnjuta delikatesserna ni precis skapat.

Sås

I denna kurs får du lära sig göra olika sorts såser som gräddsås, vitvinssås, rödvinssås samt flertal andra såser. Du kan även få lära sig olika sorts glaze som du kan använda såväl som smaksättning till grillat, sallader och även helt vanlig mat. Du får lära dig hur du sätter ihop sött, salt och beskt samt hur smakerna tillsammans blir en underbar upplevelse, antingen i såser eller glaze. Såserna är helt gjorde från grunden. Du kan även få lära dig göra egen majonnäs och kalla såser. 

Vegetariskt

I denna kursen får du lära dig göra som det står i rubriken vegetarisk mat. Man får gör med halloumi, feta ost, corn och mycket mera. Man får gå kursen tillsammans med en av kursens duktiga kockar och även lära dig hantera en kniv och bygga upp ett kök på det mest effektiva och mest ekonomiska sättet.

Deal säljes av

Henriks Matbod
Organisationsnummer: 890209-XXXX
Stockholmsvägen 35
194 61 Upplands Väsby
Efter köpt deal, vänligen maila Henriks Matbod med ditt telefonnummer, email och önskemål på kursdatum samt vilken kurs du önskar gå.