Bli en mästerkock i köket med Asian Set Deluxe Edition innehåller: Skalkniv, Santoku universalkniv, köttkniv, slipstål, slipset med dubbelsidig egg och bambu skärbräda.
Produktinformation
- Handgjort
- Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
- Dold full tang
- Svart pakkawood handtag
- HRC-hårdhet: 60 /-1
- Perfekt balanserad
- Rostfritt stål
- Bamboo Saya (slida eller bladskydd) kommer med varje kniv
- Livstidsgaranti
- Material: 440C stål, pakkawood, bambulåda, korund (syntetisk sten), PVC vinkelguide, papperslåda, bambu skärbräda
Villkor
- Frakt tillkommer
- Leveranstid: ca 3 arbetsdagar
Mer om produkten
Asian Set Deluxe Edition inkluderar
- Skalkniv - 9 cm hamrat blad
- Santoku universalkniv - 18 cm hamrat blad
- Köttyxa - 19 cm hamrat blad
- Slipstål - 30 cm stång
- Slipset med dubbelsidig slipsten 180/800 korn, halkskyddad bambubas, platt sten och 15 graders vinkelstyrning
- Bambuskärbräda med saftspår och dolda handtag - 40 x 30 x 2 cm
Slipade till en dubbel fasslipning som ger eggen/bladet en optimal vinkel på 15 ̊ per sida (jämfört med 20-25 ̊ för de flesta västerländska knivar), balanserar Kotai-knivar perfekt extrem skärpa och bladets soliditet.
Deras 1,8 mm tunna blad (2,5 mm för klyvkniven och 1,5 mm för skivningskniven) tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.
Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.
Smidda med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer alla KOTAI-blad att hålla sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.
Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till basen av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans."
Underhåll
Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.