letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delarKotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (1 av 7)Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (2 av 7)Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (3 av 7)Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (4 av 7)Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (5 av 7)Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar (6 av 7)

Kotai Asian knivset - Pakka Collection, 6 delar

3 099 kr
7 375 kr
Köpta
10+
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter

Bli en mästerkock i köket med Asian Pakka Collection innehåller: paring kniv, Santoku, Chinese Cleaver, slipstål, slipsten och bambu skärbräda.

Produktinformation

  • 100% handgjort
  • Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Svart pakkawood handtag
  • HRC-hårdhet: 60 +/-1
  • Perfekt balanserad
  • Rostfritt stål
  • Bamboo Saya (bladskydd) kommer med varje kniv
  • Livstidsgaranti
  • Material: 440C stål, pakkawood, bambu

Villkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Asian Pakka Collection inkluderar

  • Paring kniv: 9 cm hamrat blad
  • Santoku: 18 cm hamrat blad
  • Chinese Cleaver: 19 cm hamrat blad
  • Slipstål: 30 cm stav
  • Slipsten (180/800kornstorlek)
  • Bambuskärbräda med saftspår och dolda handtag: 40 x 30 x 2 cm

Slipade till en dubbel fasslipning som ger eggen/bladet en optimal vinkel på 15 ̊ per sida (jämfört med 20-25 ̊ för de flesta västerländska knivar), balanserar Kotai-knivar perfekt extrem skärpa och bladets soliditet.

Deras 1,8 mm tunna blad (2,5 mm för cleaver och 1,5 mm för paring kniv) tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.

Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.

Smidda med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer alla KOTAI-blad att hålla sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.

Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till basen av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.

Skötselråd:

Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484