Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Organisk Zink 25 mg 100 tabletter Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

Organisk Zink 25 mg 100 tabletter Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

59 kr
69 kr
Köpta
1
Spara
14%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR ZINK ORGANISK FÖR IMMUNSYSTEMETS NORMALA FUNKTION

Zink är ett viktigt mineral för ditt immunsystem. Zink fungerar som en antioxidant, d v s  den skyddar

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR ZINK ORGANISK FÖR IMMUNSYSTEMETS NORMALA FUNKTION

Zink är ett viktigt mineral för ditt immunsystem. Zink fungerar som en antioxidant, d v s  den skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Zink behövs även för kroppens upptag av järn från kosten. Elexir Zink från Elexir Pharma innehåller organiska former av zink och de bidrar bl. a. till att bibehålla normalt hår, hud och naglar, normal fertilitet & reproduktion, normal synförmåga och å även till immunsystemets normala funktion. Elexir Zink innehåller även svartpepparextrakt (Bioperine®) som ökar upptaget i kroppen.

 • Med zink från organiska källor samt svartpepparextrakt (Bioperine®) som ökar upptaget.
 • Zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidation.
 • Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar
 • Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion
   

  Brist på zink påverkar även andra av kroppens system:
  Trotts att Zink är ett livsnödvändigt mineral har många ovetandes en zinkbrist. Ihållande samt återkommande förkylningar, försämrad kvalitet på hår, hud och naglar eller en orolig mage är några av de indikationer som kan tyda på låga nivåer av zink i kroppen. Zink är avgörande för att en lång rad olika funktioner ska fungera normalt. Zink är nödvändigt för kroppens matsmältning vilket gör att en brist på mineralet riskerar att leda till magknip eller illamående. 

  Immunförsvar och synförmågan:
  Zink som är en viktigt mineral för immunförsvaret smat behövs för att en mängd olika enzymer i kroppen ska fungera normalt. Zink bidrar även till kroppens sårläkning och behövs för att ge dig en god kvalitet på hud, hår och naglar. Det har även visat sig att personer med akne och andra hudbesvär märker positiv skillnad av ett zinktillskott. I kroppen arbetar zink som en antioxidant och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Zink behövs även för omsättning av syre, proteiner och kolhydrater samt för ett friskare skelett. Även ögonen är beroende av normala zinknivåer i kroppen för att vår synförmåga ska fungera. Då zink har en viktig funktion i cellkärnan och påverkar vår arvsmassa blir det även ett avgörande mineral för många andra funktioner i kroppen. Vitamin D och hormoner som styr tillväxten och ämnesomsättningen behöver zink för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig dessa. Zink har visat sig vara vmycket iktigt för att våra könshormoner ska fungera och bidrar till normala testosteronnivåer i blodet. Zink behövs också för en väl fungerande fertilitet och reproduktion.

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  1 tablett dagligen i samband med måltid.
  Antal doser per förpackning: 100

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 36 mdr.Batchmärkning

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446