letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai skalkniv 9 cmKotai skalkniv 9 cm (1 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (2 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (3 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (4 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (5 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (6 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (7 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (8 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (9 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (10 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (11 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (12 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (13 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (14 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (15 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (16 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (17 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (18 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (19 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (20 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (21 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (22 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (23 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (24 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (25 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (26 av 28)Kotai skalkniv 9 cm (27 av 28)

Kotai skalkniv 9 cm

799 kr
1 680 kr
Spara
52%
Lägg till deal till favoriter

Upplev skärprecision i absolut världsklass! Designad för att överträffa alla förväntningar vid skalning och precist arbete, hållbar och med en imponerande vass skärpa.

Produktinformation

  • 100% handgjorda
  • Ultraskarpt japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Svart pakkawood handtag
  • HRC: 60 +/-1
  • Vikt: 73g
  • Perfekt balanserad
  • Rostfritt
  • Bamboo Saya (slida eller bladskydd) medföljer varje kniv
  • Livstidsgaranti

Villkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Upplev precision och mångsidighet med KOTAI:s skalkniv! Medan din kockkniv tar hand om det mesta på skärbrädan, är skalkniven perfekt för exakta skäruppgifter utanför brädan.

Förutom att vara en visuell fröjd, har skalkniven ett unikt "Tsuchime" (hamrat) mönster som skapar små luftfickor mellan bladet och maten du skär. Denna uråldriga japanska teknik minskar friktionen och förhindrar att maten fastnar på bladet.

KOTAI:s parerkniv är en hybrid mellan en "sheep's foot" och en "spear tip". Bladets egg är mestadels platt, vilket ger dig stor precision och enkel skalning. Samtidigt är spetsen något spetsig för mer krångliga urskärningsuppgifter.

Det otroligt tunna bladet, bara 1,5 mm tjockt, ger dig möjligheten att göra precisa och skarpa snitt utan att krossa även den mest känsliga maten. På så sätt bevarar du matens fulla smak och konsistens.

Skalknivens blad är smitt av japanskt 440C-höghållfast rostfritt stål, vilket gör att det förblir vasst upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C-stålet kombinerar en hög kolhalt för att ge hårdhet och bibehålla eggens skärpa, samtidigt som det har optimal kromhalt för att vara korrosionsbeständigt.

KOTAI-bladet sträcker sig hela vägen ner till botten av handtaget, vilket ger överlägsen hållbarhet och balans. Med en dold full tang-konstruktion kan du vara säker på att skalkniven är byggd för att hålla och ge dig en optimal skärupplevelse.

Underhåll

Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en trä- eller mjuk plastskärbräda istället. Skär inte i ben eller fryst mat. Tvätta för hand och torka snabbt efter användning. Diska inte i diskmaskinen, blötlägg inte eller lämna i en våt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484