letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukostFalkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (1 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (2 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (3 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (4 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (5 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (6 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (7 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (8 av 10)Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost (9 av 10)

Falkenberg Strandbad för 2 med boende, spa och frukost

1 895 kr
2 955 kr
Köpta
70+
Spara
36%
Lägg till deal till favoriter

Njut av lugna dagar på Falkenberg Strandbad. Nu kan du ta med dig någon du tycker om till detta härliga retreat. Ni övernattar i standardrum och njuter av en god frukost. Höjdpunkten på vistelsen är att ni har tillgång till RetreatClub - här hittar ni uppvärmda inom- och utomhus pooler, champagne bubbelpool, inomhusbastu med havsutsikt, 600 kvm grönskande oas med rymliga relaxbäddar både inne och ute. Här finns även en retreatbar som erbjuder espresso, smoothies och cocktails, samt ett orangeri med öppen brasa och mycket mer som man kan tänkas behöva för att njuta till max!

  Det här ingår

  • Övernattning för 2 i standardrum
  • Tillgång till retreat club under hela vistelsen
  • Frukost

  Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning söndag–torsdag fr.o.m. 11 augusti t.o.m. 31 oktober 2024
  • Efter köpt deal bokar du din vistelse på Falkenberg Strandbads bokningssida, uppge din rabattkod under "Jag har en kod" för att få tillgång till bokningsbara datum
  • Åldersgräns för retreat club: 16 år 
  • Barnpolicy: åldersgräns 13 år i målsmans sällskap till spa
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

  Mer om dealen

  Koppla av i härlig inbjudande atmosfär på populära Falkenberg Strandbad

  När det kommer till upplevelsen och känslan du som gäst ska få under din vistelse, har Falkenberg Strandbad inte sparat på någonting. Här har det satsats hårt på att skapa en härlig och inbjudande atmosfär, och mycket av det ligger i inredningen. Allt på hotellet är handplockat och noga utvalt just för den sakens skull.

  På Falkenberg Strandbad, beläget vid vackra Skrea strand, störs du inte av bilar och andra stadsljud, här är det endast havsbruset och måsarnas skrin som påminner dig om närheten till naturen. Även om de flesta förknippar en vistelse på Falkenberg Strandbad med sommar och sol fyller ett besök här på vintern även sitt syfte när det gäller att ladda batterierna och fylla på med ny energi.

  Säljes av

  Falkenberg Strandbad
  Organisationsnummer: 556827-8419
  Havsbadsallén 2A
  31142 Falkenberg
  Incheckning: 16:00
  Utcheckning: 10:00

  Tillgång till Retreat Club under hela vistelsen.

  Det är 16-års gräns på retreat club.

  Fri entré till klitterbadet ingår för hela familjen.
  Efter köp använder man sin kod för att se datum och genomföra sin bokning. Lägg in din kod i fältet "jag har en kod" för att se valbara datum och genomföra din bokning.