letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn

Spa & Wellness | Erbjudande och rabatt på spapaket på Västkusten

Letar du spaerbjudande i Västsverige och på Västkusten eller i Göteborg? Då har du kommit rätt. På Let’s deal kan du alltid fynda billiga spapaket av olika slag till reducerade priser. Vi erbjuder oförglömliga upplevelser och minnen för livet till fantastiska priser! Oavsett om du ska överraska din partner eller vill ta med mamma på en härlig upplevelse så har vi något för alla ändamål. Se 4 vanliga frågor om spa på Västkusten

Vanliga frågor om Spa & Wellness på Västkusten

Nedan besvarar vi några av de vanligaste frågorna kring spa i Västsverige, i Göteborg och på Västkusten.

Vilket spa är bäst på västkusten?

Det finns många bra spa på västkusten. På Let’s deals hittar du ett varierat utbud av spa-erbjudande på västkusten. Några riktigt bra spahotell är Falkenberg strandbad, Jacy’z, Gullmarsstrand och Smögen Hafvsbad.

På några av våra spaerbjudanden har våra kunder gett betyg som du kan ta del av innan du bestämmer dig för vad du ska boka.

Vart ska man åka på spa?

Några spa på Västkusten som du inte får missa är Falkenberg strandbad, Jacy’z, Gullmarsstrand och Smögen Hafvsbad.

Hur mycket kostar en spadag?

På Let’s deal kan du köpa en spavistelse på Västkusten med upp till 46% rabatt. Våra erbjudanden är dock alltid tidsbegränsade, därför kan det variera hur mycket du sparar.

Du kan fynda en spavistelse för två personer med övernattning och frukost för 1 295 kr, 1 795 kr och 2 995 kr.

Vi erbjuder även middag på några av våra spaerbjudanden. Då kan priset landa på exempelvis 2 185 kr för två personer. Priserna varierar dock från erbjudande till erbjudande.

Vad ingår i ett spa?

I våra spaerbjudanden ingår oftast olika relaxpooler och bastu, eller något av det. Ofta kan du också hitta vilorum med sköna sängar som är till för avslappning. Vissa spahotell kan erbjuda behandlingar, detta är dock nästan alltid en extra kostnad.