letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller KöttFingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (1 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (2 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (3 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (4 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (5 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (6 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (7 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (8 av 10)Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött (9 av 10)

Fingerskydd - Perfekt för att Skära Grönsaker Eller Kött

75 kr
169 kr
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter
Fingerskydd - För Säkrare Köksarbete!

Säkerhet och precision är avgörande i köket, och vårt fingerskydd för grönsaker och kött ger dig just det. Det är justerbart för att passa alla

Produktinformation

  • Göra det enklare att skära grönsakerna!
  • Mått: 6,5 x 4,5 cm Material: Rostfritt stål
  • Perfekt för nybörjare!
  • Se till att ni vakar över era fingrar när ni förbereder maten!
  • Varorna skickas snarast från Svenskt lager!

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Fingerskydd - För Säkrare Köksarbete!

Säkerhet och precision är avgörande i köket, och vårt fingerskydd för grönsaker och kött ger dig just det. Det är justerbart för att passa alla fingerstorlekar och är otroligt enkelt att använda. Oavsett om du är en professionell kock eller en entusiastisk hemmakock, hjälper detta skydd dig att hacka grönsaker, skära kött och förbereda måltider på ett säkert och effektivt sätt.

Kökssäkerhet: Håll dina fingrar säkra från skärskador när du arbetar med knivar.

Anpassningsbart och Bekvämt: Vårt fingerskydd kan enkelt justeras efter din fingerstorlek och används med lätthet.

Maximera säkerheten i ditt kök med vårt justerbara fingerskydd för grönsaker och kött. Lätt att använda och passar alla fingerstorlekar. Skär, hacka och förbered dina måltider med självförtroende och precision.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX