letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegsRyggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (1 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (2 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (3 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (4 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (5 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (6 av 8)Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs (7 av 8)

Ryggsträckare/Ländryggsstöd 3-stegs

239 kr
499 kr
Spara
52%
Lägg till deal till favoriter
Vår Ryggsträckare/Ländryggsstöd i 3-stegsutförande, med ett distinkt grönt mittendel, är en utmärkt lösning för att lindra spänningar och smärta i ryggen efter en lång arbetsdag. Med tre olika steg

Produktinformation

  • 94 punkter som stimuleras
  • Ergonomisk design
  • Lätt att ta med sig
  • Mått: 16,5 x 38,5 cm (justerbar) Material: ABS, NBR (miljövänligt)
  • Tre nivåer att välja mellan

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Vår Ryggsträckare/Ländryggsstöd i 3-stegsutförande, med ett distinkt grönt mittendel, är en utmärkt lösning för att lindra spänningar och smärta i ryggen efter en lång arbetsdag. Med tre olika steg av justerbarhet kan du enkelt anpassa den för att passa din kropp och behov. Genom att använda den under maximalt en kvart, en till två gånger om dagen, kan du effektivt minska muskelspänningar och främja avslappning. Dess miljövänliga konstruktion i ABS och NBR-material ger både hållbarhet och komfort. Med dess ergonomiska design är den perfekt för att sträcka ut din rygg och lindra vardagens stress och press. Ge din rygg den omsorg den förtjänar med vår Ryggsträckare/Ländryggsstöd och njut av en ökad känsla av välbefinnande och avslappning.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX