Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer 30 kapslar Elexir Pharma

Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer 30 kapslar Elexir Pharma

119 kr
279 kr
Köpta
3
Spara
57%
Lägg till deal till favoriter

MJÖLKSYRABAKTERIER + ENZYMER I SAMMA PRODUKT.

Produkten har bästföre datum 23-03-30. Dock ej att förväxla med sista

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

MJÖLKSYRABAKTERIER + ENZYMER I SAMMA PRODUKT.

Produkten har bästföre datum 23-03-30. Dock ej att förväxla med sista förbrukningsdatum.

Elexir Alpha Good Gut Feeling Mjölksyrabakterier + Enzymer är en unik kombinationsprodukt för din mage med otroliga 25 miljarder levande mjölksyrabakterier från 4 olika stammar, tillsammans med matsmältningsenzymer och även kalcium. Kalcium bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. 

Den goda miljön i tarmen
Tarmfloran, eller bakterierna i tjocktarmen som man kalla kroppens största organ. Våran tjocktarm innehåller ca hundratusen miljarder bakterier vilket faktiskt är fler än antal celler i kroppen och det motsvarar mer än kilo bakterier. Bakterierna i tjocktarmen hjälper till att bryta ner osmält mat men har även andra viktiga funktioner i kroppen. Tarmbakterierna tillverkar vitaminer, processar gallsyror & bryter ner giftiga ämnen.

Tarmfloran skyddar även mot tillväxt av sjukdomsframkallande bakterier (patogener) vilka annars kan orsaka en infektion. En naturlig tarmflora är viktig för immuncellernas mognad samt även i andra delar av kroppen. Tarmfloran består av nyttiga och sjukdomsframkallande bakterier som lever i symbios med varandra. Om balansen mellan dessa störs så är tarmen i dysbios och då kan magproblem uppstå.

Tarmfloran kan även normaliseras genom att tex. tillföra levande nyttiga bakterier som återuppbygger balansen i tarmen igen. De nyttiga bakterier tillhör oftast släktena Lactobacillus eller Bifidobacterium. Dessa kallas även mjölksyrabakterier då de har förmågan att producera mjölksyra.  De är ofarliga och finns naturligt i tarmen hos både människor och djur.

Mjölksyrabakterier:
Mjölksyrabakterier är precis som det låter ett samlingsnamn för bakterier som kan producera mjölksyra genom en nedbrytning av sockerarter. Mjölksyran som då bildas sänker pH-värdet i tjocktarmen som då gör att skadliga patogener inte trivs och därigenom har den en mycket positiv inverkan på vår tarmflora. De så kallade goda tarmbakterierna trivs som tur är bra i surt pH. Största släktena av mjölksyrabakterier kallas Lactobacillus och Bifidobacterium

Lactobacillus och Bifidobacterium:
Vi har många olika släkten och stammar av goda tarmbakterier varav Lactobacillus och Bifidobacterium är två mycket kända släkten. Lactobacillus och Bifidobacterium är idag de mest studerade släktena med avseende på olika hälsofrämjande egenskaper. Mjölksyrabakterierna i denna Good Gut Feeling kommer från 4 olika stammar; Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium animalis subsp. lactis. 

Enzymer:
Det vi äter måste brytas ner i mindre beståndsdelar för att vi sen ska kunna ta upp näringen från maten vi äter. Nedbrytningen görs till stor del med hjälp av en rad olika matsmältningsenzymer som finns redan i vår munhåla men kanske framför allt i vår magsäck. Enzymer har olika uppgifter som exempelvis proteas har en uppgift att bryta ner proteiner, lipas som i sin tur bryter ner fetter och amyla

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446