letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Diamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - HundDiamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - Hund (1 av 5)Diamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - Hund (2 av 5)Diamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - Hund (3 av 5)Diamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - Hund (4 av 5)

Diamond Painting / Diamantmålning - 30x40cm - Hund

129 kr
279 kr
Köpta
1
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter
Diamantbroderi består i att fylla det färdiga mönstret på bilden med små diamanter i olika färger.
Det är en aktivitet under många timmar, som inte kräver speciella färdigheter, bara tålamod och precision. 
Det är en intressant idé för att spendera ledig tid, som kan förvandlas till en ny hobby.
INGÅR: Bild, Färgglada diamanter, Applikator, Torrt lim, Behållare för diamanter.

Produktinformation

  • Diamantmålning / Diamantbroderi
  • Allt du behöver ingår.
  • 30x40cm duk
  • Den färdiga bilden kan ramas in

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Skapa Magi med Diamantmålning

Vill du uppleva en hobby som är avkopplande, fylld av kreativitet och belönande? Diamantmålning är svaret på dina önskemål! Med små diamanter i olika färger kan du förvandla vanliga mönster till glittrande mästerverk. Här är varför du kommer att älska diamantmålning:

Diamantmålning är en aktivitet som alla kan njuta av, oavsett din ålder eller tidigare erfarenhet. Du behöver inga speciella konstnärliga färdigheter, bara tålamod och precision.

Ge dig själv en paus från vardagen och förlora dig själv i skapandets värld. Diamantmålning är en underhållande hobby som du kan ägna timmar åt, och varje ögonblick kommer att vara fyllt med glädje.

Diamantmålning är som att bygga en bro mellan din fantasi och verkligheten. Du kan välja ditt eget mönster och färgscheman, vilket ger dig en kreativ utlopp för att uttrycka dig själv.

När du arbetar med diamantmålning, dyker du ner i en värld av koncentration och fokus. Den här aktiviteten ger dig möjligheten att slappna av och låta stressen rinna av dig.

Det bästa med diamantmålning är resultatet. De små diamanterna gnistrar som äkta juveler när de är färdiga. Ditt mästerverk kommer att glänsa och skapa ett fantastiskt intryck.

Varje diamantmålning blir en unik skapelse som du kan rama in eller hänga upp som en imponerande dekoration. Det är den perfekta konstformen för att ge ditt hem en personlig touch.

Så varför vänta? Börja din resa in i världen av diamantmålning och upplev en aktivitet som kommer att förtrolla dig. Oavsett om du vill koppla av, uttrycka din kreativitet eller helt enkelt ha kul, ger diamantmålning dig möjligheten att göra det. Ta ditt första steg mot att skapa glittrande konst och ge ditt liv en extra dos av skönhet och kreativitet. Kom igång med diamantmålning idag!

SPECIFIKATION:
Mönster: Hund
Mått: 30x40cm
Tyg täckt med självhäftande lager: JA

INGÅR:
Bild
Färgglada diamanter
Applikator
Torrt lim
Behållare

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129