letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cmKotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (1 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (2 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (3 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (4 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (5 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (6 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (7 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (8 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (9 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (10 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (11 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (12 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (13 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (14 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (15 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (16 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (17 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (18 av 20)Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm (19 av 20)

Kotai Bunka Petty Santoku kniv 13,5 cm

889 kr
1 870 kr
Spara
52%
Lägg till deal till favoriter

Uppgradera ditt kök med denna Bunka Petty Santoku-kniv! Modellen är den japanska motsvarigheten till en liten brukskniv och är idealisk till grönsaker och frukt.

Produktinformation

  • 100% handgjorda
  • Ultraskarpt japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Svart pakkawood handtag
  • HRC: 60 +/-1
  • Vikt: 140 g
  • Perfekt balanserad
  • Rostfritt
  • Bamboo Saya (slida eller bladskydd) medföljer varje kniv
  • Livstidsgaranti

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Bunka (文化) betyder "kultur" på japanska. Namnet kommer från dess traditionella användning för att göra kulturell mat i japanska hem. Precis som den vanliga Petty-kniven har Bunka Petty ett medelstort blad med en platt profil; dock är deras bladspetsar väldigt olika formade. Bunkaknivar känns igen på deras "reverse Tanto"-profil, även kallad "K-tip", vilket gör dem mer exakta än ett klassiskt rundat blad.

Det karaktäristiska åttakantiga handtaget är tillverkat av sällsynt ebenholts, ett vackert mörkt naturligt trä känt för sin hårdhet och förmåga att åldras väl. Bunka Petty har ett Tsuchime (hamrat) blad för estetik och prestanda, och en dold full tang för optimal balans och hållbarhet.

Förutom dess estetiska tilltalande skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar motståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.

Dess 1,8 mm tunna blad tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara sin fulla smak. Smidd med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer KOTAI Bunka Santokus blad att förbli skarpt upp till 10 gånger längre än andra knivar.

440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.

Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans."

Underhåll

Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484