letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Trådlös Bluetooth Selfie Stång med LjusTrådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (1 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (2 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (3 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (4 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (5 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (6 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (7 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (8 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (9 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (10 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (11 av 13)Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus (12 av 13)

Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus

249 kr
499 kr
Köpta
30+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Uppgradera dina selfies, vlogging och fotografering med denna trådlösa Bluetooth selfie stång med inbyggt ljus. Perfekt för alla tillfällen och kompatibel med de flesta enheter.
Trådlös Bluetooth Selfie Stång med Ljus
249 kr
499 kr
Färg
  1. Vit5
  2. Svart4
Välj färg
Vit5
Svart4

Produktinformation

  • Bluetooth fjärrkontroll: Löstagbar trådlös fjärrkontroll med Bluetooth V4.0, upp till 10m räckvidd, snabb och stabil anslutning, kompatibel med Android 4.4+ och iOS 5.1+.
  • Justerbar längd: Selfie-stick stativet är lätt, bärbart och har en justerbar längd mellan 12,7-65,7 tum för mer intima bilder och bredare vinklar.
  • Avtagbar lampa: Selfie-pinnen har en stabil konstruktion och inbyggt ljus med tre ljuslägen (varmt, kallt, naturligt) för att förbättra hudtoner och skapa vackra bilder.
  • Enkel montering och användning: Följ de enkla instruktionerna för att snabbt sätta ihop och börja använda selfie-stick stativet för dina äventyr och intressen.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Uppgradera dina selfies, vlogging och fotografering med denna trådlösa Bluetooth selfie stång med inbyggt ljus. Perfekt för alla tillfällen och kompatibel med de flesta enheter.

Denna trådlösa Bluetooth Selfie Stång med Ljus är den perfekta allt-i-ett lösningen för att ta din fotografering och vlogging till nästa nivå. Den är idealisk för selfies, gruppfoton, äventyrsresor, YouTube-videor, podcasts, Facebook Live, FaceTime, Instagram och livestreaming.

Specifikationer:

Färg: Svart
Vikt: 159g
Material: Rostfritt stål, silikon, plast
Maximal utdragbar längd: 70 cm
Bluetooth avstånd: 10m
Fjärrkontroll: Löstagbar, Bluetooth V4.0, 3V arbetsvolts, 10M avstånd, batteri CR1632 (ingår och utbytbart)
LED-ljus: Inbyggt 70mAh batteri, USB-laddning, 1 timmes arbetstid efter full laddning, ljuslägen: varmt, kallt, naturligt

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395