letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kollagen med typ 1,2 och 3 Kollagen. 120 tabletter Elexir Pharma

Kollagen med typ 1,2 och 3 Kollagen. 120 tabletter Elexir Pharma

232 kr
279 kr
Köpta
50+
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR KOLLAGEN HYDROLYSERAT  FÖR BROSK, BEN, HUD OCH HÅR.

Elexir Kollagen är ett kosttillskott med det kroppsnaturliga proteinet kollagen av typerna I, II och III. Proteinet

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR KOLLAGEN HYDROLYSERAT  FÖR BROSK, BEN, HUD OCH HÅR.

Elexir Kollagen är ett kosttillskott med det kroppsnaturliga proteinet kollagen av typerna I, II och III. Proteinet från kyckling, nöt och fisk. Elexir Kollagen innehåller även vitamin C som effektivt bidrar till normal kollagenbildning och som ävenhar betydelse för broskets och hudens normala funktion, samt vitamin B2 och biotin som bidrar till normal hud och hår. Ett otroligt komplett Kollagen som innehåller alla 3 typer av Kollagen din kropp så väl kan behöva.

 • HELA 3 typer av kollagen - typ I, II och III
 • Är baserat på fisk, nöt (bovint) och kyckling
 • Är förstärkt med vitaminerna C, B2 och B7 (biotin)
 • Bra för brosk, ben, hud, naglar och hår
   

  Kroppens byggmaterial:
  Kollagenet är ett protein som bygger upp bland annat hud, ben och senor. Kollagen består av olika aminosyror i skiftande sammansättningar och man räknar med att det finns hela 16 olika typer av kollagen i vår kropp.

  Vanligast är kollagen typ I och III som förekommer främst i hår, hud, naglar, muskler och ben. Kollagen typ I står för ca 90% av allt kollagen i vår kropp. Den tredje variant som man brukar fokusera på är kollagen typ II som dominerar i leder och brosk.

  Kollagen minskar med åldern:
  Kroppen tillverkar eget kollagen men denna förmåga avtar kraftigt med stigande ålder. Minskningen börjar redan i 25-årsåldern och när vi passerat 60+ har produktionen minskat med nära en tredjedel. En av de direkta indikationerna på minskad kollagenproduktion är att huden blir tunnare, rynkigare och torrare. Ett typiskt ålderstecken som kan avhjälpas med ett tillskott av Kollagen via hälsokost.

  Dominerar i kroppen:
  Ca. 75 % av huden består av kollagen och är det dominerande proteinet i kroppen. Bindväven, som är ett av kroppens främsta byggmaterial, består till 80% av kollagenet.

  Kompletterad med vitamin C:
  C-vitamin är nämligen vitalt för att kollagenbildningen ska fungera helt normalt. Därför är Elexir kollagen kompletterat med just C-vitamin.

  Extra stöd för hår och hud:
  Elexir Kollagen är här även förstärkt med vitamin B2 och B7 (biotin) för att bidra till att bibehålla normalt hår och hud.

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  4 tabletter dagligen i samband med måltid. Antal doser per förpackning: 120

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  OBS! Det är helt normalt med en färgskillnad på Elexir Kollagen I, II, III. Förklaringen till färgskillnaden är att kollagentabletten innehåller en del hygroskopiska ingredienser som lätt drar åt sig fukt, särskilt vid förhöjda temperaturer och då blir tabletten mörkare och prickig. Vid lagring och efter att man har öppnat burken kan det komma in fukt särskilt om man inte förslutit burken tillrä

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446