letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (1 av 7)Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (2 av 7)Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (3 av 7)Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (4 av 7)Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (5 av 7)Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C (6 av 7)

Adapter kompatibel med CarPlay Trådlös för iOS - USB, USB-C

599 kr
999 kr
Köpta
10+
Spara
40%
Lägg till deal till favoriter

Trådlös Carplay-adapter - Upplev Kompatibilitet med iPhone & CarPlay

Denna avancerade trådlösa kompatibel med Carplay i form av en adapter är särskilt utformad för att

Produktinformation

 • Kompatibel med CarPlay
 • Passar upp till 98% av bilmärken
 • USB-C anslutning samt 5G överföring

Användarvillkor

 • Allmänna villkor enligt LetsDeals policy
 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
 • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Trådlös Carplay-adapter - Upplev Kompatibilitet med iPhone & CarPlay

Denna avancerade trådlösa kompatibel med Carplay i form av en adapter är särskilt utformad för att vara fullständigt kompatibel med företaget framstående varumärken, inklusive iPhone, Apple, och CarPlay. Med denna produkt kan du enkelt omvandla ditt befintliga trådbundna CarPlay-system till en trådlös lösning. Denna teknologi möjliggör en snabb och problemfri trådlös anslutning mellan din iPhone och ditt fordon, och du kan njuta av denna funktion på endast 5-15 sekunder.

Detta är en banbrytande produkt som ger dig möjlighet att uppleva den trådlösa världen i samband med dessa välkända varumärken. Oavsett om du använder Maps för att navigera, njuter av musik från Music eller kommunicerar via Siri, möjliggör vår produkt enkelhet och bekvämlighet utan behov av några irriterande kablar. 

Elegant design och stabil anslutning

Med en professionell och stilren design har vår trådlösa Carplay-adapter blivit utrustad med ett inbyggt 5G-chip för att säkerställa snabb och stabil anslutning mellan din iPhone och din bil. Detta uppnås genom användning av Bluetooth och en 5 GHz WiFi-modul, som garanterar en problemfri kommunikation. Detta gör att du enkelt kan styra din bil smidigt, säkert och utan fördröjning, vilket i sin tur främjar en mer avkopplad körupplevelse.

Fullständig CarPlay-funktionalitet

Vår trådlösa Carplay-adapter ger dig tillgång till samtliga CarPlay-funktioner. Du kan använda navigering, njuta av musik, utnyttja Siri-assistenten och ha handsfree-samtal, allt med bekvämlighet och enkelhet. Observera att den är endast kompatibel med iOS-enheter som är certifierade för CarPlay, vilket ger dig en sömlös upplevelse med dina favorit ios produkter.

Bred kompatibilitet

Vår trådlösa Carplay-adapter är kompatibel med över 98% av bilar som har tillverkats efter 2016 och som är utrustade med fabriksinstallerade trådbundna CarPlay-system. Oavsett om du äger en BMW, Audi, Ford, Mercedes, VW, Opel, Toyota, Kia, Volvo, Skoda eller något annat populärt märke, vår adapter fungerar smidigt. Den stöder dessutom flera iPhone-modeller, inklusive iPhone 6 och senare, samt iOS 10 och senare versioner. Adaptern är även kompatibel med både USB- och USB-C-portar i bilar.

Enkel installation och användning

Installationen av vår trådlösa Carplay-adapter är enkel och kräver endast tre steg. Efter den första installationen aktiveras adaptern automatiskt varje gång du startar din bil, vilket ger dig en problemfri och sömlös upplevelse varje gång. Om du någonsin stöter på frågor angående kompatibilitet eller användning, är vårt supportteam redo att hjälpa dig. Vi är dedikerade till att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen med vår trådlösa iPhone Carplay-adapter, som är perfekt anpassad till Apple, iPhone och CarPlay-varumärkena.

Säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976