letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
pH-balans pH-djurkalk 2 kg

pH-balans pH-djurkalk 2 kg

283 kr
329 kr
Köpta
1
Spara
14%
Lägg till deal till favoriter

pH-djurkalk från pH-BALANS, 2 kilogram påse.

pH-BALANS pH-kalk för djur är av en dokumenterad kvalitet för livsmedel och innehåller

Produktinformation

  • Hjälper dina husdjur och gårdsdjur att återställa sin syra-/basbalans i kroppen
  • Tillverkat av rena och naturliga ämnen från naturen
  • Producerat av fokuserade tillverkare med över 30 års erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

pH-djurkalk från pH-BALANS, 2 kilogram påse.

pH-BALANS pH-kalk för djur är av en dokumenterad kvalitet för livsmedel och innehåller enbart bergsutvunna mineraler från naturliga kalkgruvor i Europa; det finns inga tillsatser av artificiellt tillverkade magnesiumkällor i produkten. Kalken är även helt renad från kolsyra & föroreningar och saknar därmed både smak och doft.

Många hundar, innekatter, vilda och tama fåglar, hästar, grisar och andra djur människor lever nära hos har försurade kroppar, vilket uttrycker sig i att de blir ömma & stela samt dör alldeles för tidigt än vad de borde.

Dålig pälskvalitet, eksem, grå starr, humörsvängningar, höftledsproblem, kramper, tandsten, värk och många andra åkommor kan vara orsakad av djurens inre balans av syror och baser samt en brist på vitala ämnen orsakad av för mycket maskinprocesserad djurföda som till exempel konserver och pellets.

Hundar i frihet tuggar på ben, och katter förtär mängder av skelett från till exempel möss och råttor. På detta sätt får de i sig massvis med kalcium. Ersätter man detta med ett basiskt tillskott av kalk istället så kan vi återställa syrabalansen hos våra tamdjur.

Den här basiska kalken för djur är först och främst till för avsyrning av djuren genom karbonater som neutraliserar överskott av syror såväl som gifter, men den har även den fördelen att den ger viktigt magnesium och kalcium på djurkroppens egna villkor. Det sista skiljer produkten från flertalet andra kalkprodukter som är bundna till syror och tvingar in dessa ämnen.

Viktigt att notera är att den här kalkblandningen enbart ska konsumeras av gårdsdjur och husdjur. Dess innehåll av magnesium för litet för att det skall kunna passa för människor, och kommer med tiden att kunna orsaka magnesiumbrist om den förtärs av en människa.

Användning

Dosering: Ge djuren ca 1 tesked pH-djurkalk per tio kilo kroppsvikt dagligen. Blanda i vattnet och/eller maten. Tillsätt också gärna andra kosttillägg, till exempel antioxidanter från nässla, nypon, blåbär, samt kallpressad linfröolja.

Innehåll

Kalcium och Magnesium.

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446