letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Skruvutdragare Set - Tar Bort Alla Skruvar, 4 StorlekarSkruvutdragare Set - Tar Bort Alla Skruvar, 4 Storlekar (1 av 4)Skruvutdragare Set - Tar Bort Alla Skruvar, 4 Storlekar (2 av 4)Skruvutdragare Set - Tar Bort Alla Skruvar, 4 Storlekar (3 av 4)

Skruvutdragare Set - Tar Bort Alla Skruvar, 4 Storlekar

99 kr
199 kr
Köpta
7
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Enkelt avlägsna skadade skruvar med vårt skruvutdragare set. Fungerar med alla typer av skruvar och borrar. Snabbt och effektivt.
Introducerar den revolutionerande skruvutdragaren som enkelt tar

Produktinformation

  • Tar bort alla typer av skruvar och bultar snabbt och enkelt.
  • Hållbar konstruktion i härdat stål.
  • Kompatibel med alla borr- och snabbkopplingssystem.
  • Självcentrerande spets förhindrar vandring.
  • Inkluderar 4 storlekar för mångsidig användning.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Enkelt avlägsna skadade skruvar med vårt skruvutdragare set. Fungerar med alla typer av skruvar och borrar. Snabbt och effektivt.
Introducerar den revolutionerande skruvutdragaren som enkelt tar bort alla typer av skruvar (Phillips, platta, hex, målade, etc.) på mindre än 10 sekunder. Vår hållbara skruvutdragare av härdat stål är både snabb och enkel att använda med vilken borrmaskin som helst. Den fungerar även på ojämna eller skadade skruvhuvuden tack vare sin självcentrerande spets. Perfekt för hantverkare, snickare, hemmafixare och alla som någonsin stött på en skadad skruv. Med storlekar 1#, 2#, 3#, och 4#, detta set är ett måste i varje verktygslåda.

Specification List:
Material: Härdat stål
Användning: Avlägsnande av skadade skruvar i trä m.m.
Kompatibilitet: Fungerar med alla borrtyper
Storlekar: 1#, 2#, 3#, 4#
Vikt: 74 g
Förpackningens mått: 8.6 x 6 x 1.7 cm

How to Use:
Identifiera Storlek: Välj en skruvutdragare som passar storleken på den skadade skruven. Använd storlek 1# för små skruvar och 4# för större skruvar.
Förbered Hålet: Om skruvhuvudet är brutet, börja med att borra ett litet hål i skruvens mitt med den motsvarande borränden på skruvutdragaren.
Vänd och Extrahera: Byt till utdragarsidan på verktyget. Sätt in den i hålet du just har borrat. Använd din borr/drill på låg hastighet och tryck lätt medan du låter skruvutdragaren greppa och vrida ut den skadade skruven.
Avlägsna Skruven: När skruven börjar röra på sig, fortsätt försiktigt tills den är helt utdragen. Om skruven är särskilt envis, prova att öka trycket försiktigt eller använda en högre hastighetsinställning på din borr.
Kom ihåg att alltid försäkra dig om att borren och skruvutdragaren är korrekt inställd för att undvika ytterligare skador på arbetsytan. Med rätt teknik blir denna process enkel och effektiv, vilket sparar både tid och frustration.

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395