letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Meyer 9x Tougher stekpanna 25 cmMeyer 9x Tougher stekpanna 25 cm (1 av 4)Meyer 9x Tougher stekpanna 25 cm (2 av 4)Meyer 9x Tougher stekpanna 25 cm (3 av 4)

Meyer 9x Tougher stekpanna 25 cm

379 kr
659 kr
Köpta
9
Spara
42%
Lägg till deal till favoriter

Stekpannan som är din idealiska kökspartner för den moderna livsstilen! Med sina ugnssäkra handtag kan den användas i ugnen och gör matlagningen ännu mer mångsidig och bekväm.

Produktinformation

  • Diameter: 25 cm
  • Material: Rostfritt stål, aluminium
  • Tål maskindisk: Ja
  • Ugnssäker: 180 °C
  • Fungerar på alla stekhällar

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 8 arbetsdagar

Mer om produkten

Om Meyer 9x Tougher

Denna stekpanna är en oumbärlig följeslagare för den moderna livsstilen. Den imponerar med sin överlägsna styrka, hela 9 gånger starkare än titan, och är utrustad med en reptålig non-stick beläggning som gör den otroligt hållbar vilket säkerställer långvarig användning.

Stekpannan har också en specialdesignad yta som gör matlagningen ännu smidigare och du kan nu tillaga hälsosammare måltider med mindre olja. Detta gör den idealisk för att skapa näringsrika och fettsnåla måltider för hela familjen. Den robusta stålbotten garanterar snabb och jämn värmefördelning vilket eliminerar potentiella brännrisker.

Prestige har tagit hänsyn till användarvänlighet och praktisk rengöring genom att applicera PFOA-fria non-stick-beläggning både på insidan och utsidan av stekpannan. Dess ergonomiskt utformade handtag ger ett bekvämt och säkert grepp och de förblir svala under matlagningen. Tack vare dess ugnssäkra handtag kan du använda denna stekpanna i ugnen upp till 180°C vilket ger dig ännu fler matlagningssätt att utforska. Självklart är den kompatibel med alla typer av spishällar.

Säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466