letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-PackTrä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (1 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (2 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (3 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (4 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (5 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (6 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (7 av 9)Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack (8 av 9)

Trä och Metall Pussel Hjärngympa 6-Pack

269 kr
539 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Utmanande trä- och metallpussel sätter dig på prov! Testa din förmåga att lösa dessa knepiga pussel som kräver både tålamod och skicklighet. Utmana dina nära och kära och se om du kan klara av att

Produktinformation

  • Ej för barn under 3 år
  • Hjärngympa-pussel
  • Rekommenderas från 8 år

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Utmanande trä- och metallpussel sätter dig på prov! Testa din förmåga att lösa dessa knepiga pussel som kräver både tålamod och skicklighet. Utmana dina nära och kära och se om du kan klara av att lösa alla 6 pussel!

Ett populärt och klurigt pussel för dig som gillar att tänka utanför boxen. Vrid, snurra och testa olika kombinationer för att komma fram till rätt lösning.

Tillverkat av hållbara material som trä och metall. Rekommenderas från 8 år och uppåt, ej lämpligt för barn under 3 år. Ett roligt och utmanande sätt att hålla hjärnan igång!

Säljes av

BayOne
Organisationsnummer: 14434311