Tandad brödkniv på 20 cm blad. Efter kockkniven och skalkniven säger kockarna att kniven de inte kan leva utan är deras brödkniv.
Produktinformation
- Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
- Svart pakkawood handtag
- HRC-hårdhet: 60 /-1
- Vikt: 175 g
- Perfekt balanserad
- Material: Rostfritt stål
- Bamboo Saya (bladskydd) kommer med varje kniv
- Livstidsgaranti
Villkor
- Frakt tillkommer
- Leveranstid: ca 3 arbetsdagar
Mer om produkten
440C stål, pakkawood, bambulåda
Om du försöker skära mat med en hård "skorpa" utan att klämma den ömtåliga insidan, här är en kniv för det.
Krispigt bröd, tomater, semlor, vattenmelon, ananas... vad du än ger det, kommer Kotai-brödkniven att göra fina skivor av det, tack vare det tandade bladet.
Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.
Det 1,8 mm tunna bladet tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.
Smidd med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer KOTAI brödknivens blad att hålla sig vasst upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.
Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.
Underhåll
Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.