letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Massageroller Mångsidigt Massageverktyg för Hela KroppenMassageroller Mångsidigt Massageverktyg för Hela Kroppen (1 av 3)Massageroller Mångsidigt Massageverktyg för Hela Kroppen (2 av 3)

Massageroller Mångsidigt Massageverktyg för Hela Kroppen

129 kr
149 kr
Köpta
2
Spara
13%
Lägg till deal till favoriter
Detta massageverktyg är utformat för att ge en omslutande och effektiv massage för hela kroppen, med en stadig design som ger ett pålitligt grepp för användaren. Med dess innovativa konstruktion

Produktinformation

  • Material: Återvinningsbar ABV-plast, silikon
  • Mått: 13 x 9,5 x 5 cm
  • Två olika silikonrullar hjälper till att massera ben, armar och andra rundade områden på kroppen
  • Varorna skickas snarast från Svenskt lager!
  • Ökar blodcirkulationen och kan hjälpa dig med att ta hand om hela din kropp

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Detta massageverktyg är utformat för att ge en omslutande och effektiv massage för hela kroppen, med en stadig design som ger ett pålitligt grepp för användaren. Med dess innovativa konstruktion inkluderar det två silikonrullar som är strategiskt placerade i en vinkel för att kunna röra sig smidigt över olika kroppsdelar. Dessa rullar är speciellt utformade för att ge en skonsam men ändå djup massage, vilket gör dem idealiska för att bearbeta ben, armar och andra krökta områden där spänningar kan ackumuleras. Dessutom är dess mångsidighet enastående, och det kan lika effektivt användas för att lindra spänningar i rygg, nacke, bröst och mage. Med möjligheten att justera intensiteten genom att enkelt förflytta det centrala reglaget, kan användarna anpassa massageverktyget efter sina individuella behov och preferenser, vilket resulterar i en skräddarsydd massageupplevelse som passar perfekt för varje tillfälle.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX