letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kompakt vikbar vattentät ryggsäckKompakt vikbar vattentät ryggsäck (1 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (2 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (3 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (4 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (5 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (6 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (7 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (8 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (9 av 11)Kompakt vikbar vattentät ryggsäck (10 av 11)

Kompakt vikbar vattentät ryggsäck

169 kr
399 kr
Köpta
950+
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter

Unik, ultralätt och kompakt 20-liters ryggsäck. Kan vikas ihop för att fästas på en nyckelknippa. Tillverkad av UltraSilicon Cordura från Play-King som gör den

One-size
169 kr
399 kr
Färg
 1. Blå7
 2. Gul0
 3. Grön0
 4. Svart5
 5. Röd4
Välj färg
Blå7
Gul0
Grön0
Svart5
Röd4
Modell
 1. Polyester16
Välj modell
Polyester16
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Multisyfte - ultralätt. Ultrahållbar. Ultra-fantastisk. Ryggsäcken är perfekt för daglig användning, dagsutflykter, semester, resor, dagsturer, skola, camping och shopping, och en fantastisk present till alla.
 • 20 L lagringsutrymme, håll saker organiserade.
 • Ojämförbar kvalitet - tillverkad av högkvalitativt vatten- och rivtåligt nylonmaterial. Slitstark nötningsbeständig SBS metalldragkedja, Förstärkta på mer än 26 platser med Bartack Process
 • Bekväm och lätt - Den passar i en ultrakompakt påse. Lätt att vika ihop till en liten ficka. Så du kan enkelt packa den i din resväska för användning på destinationen som en extra väska på resan.
 • Hjälten på flygplatsen - Undvik överviktiga resväskor, använd helt enkelt denna ryggsäck från ditt bagage och använd det som ett handbagage om det skulle behövas. Smidigt!

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Unik, ultralätt och kompakt 20-liters ryggsäck. Kan vikas ihop för att fästas på en nyckelknippa. Tillverkad av UltraSilicon Cordura från Play-King som gör den mjuk och flexibel.

Dagsryggsäcken är mycket solid, med extra förstärkta sömmar på alla utsatta ställen. När du viker ihop den i den lilla påsydda packpåsen passar den perfekt på nyckelknippan. Ryggsäcken är perfekt för alla tillfällen – shoppingturer, utflykter, stranden eller skog och mark.

 Specifikationer:
- Vikt: 75 gram
- Volym: 20 liter
- Storlek hopvikt: 6,5 x 5 x 9 cm

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395