letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla ÄventyrUtforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (1 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (2 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (3 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (4 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (5 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (6 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (7 av 9)Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr (8 av 9)

Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr

49 kr
59 kr
Köpta
2
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter

Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr

Universell Användning – Vår fickkompass är den perfekta följeslagaren för både turister, svamplockare, vandrare,

Produktinformation

  • Högkvalitativ Cat5e nätverkskabel med guldpläterade kontakter för pålitlig anslutning.
  • Praktisk längd och guldpläterade kontakter för bästa prestanda.
  • Skydda dina anslutningar och säkerställ en stabil internetuppkoppling.
  • Överför data mellan enheter med enkelhet och snabbhet.
  • 30 meter nätverkskabel!

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1 - 4 arbetsdagar
  • Skickas från Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Utforska Världen Med Stil – Fickkompass för Alla Äventyr

Universell Användning – Vår fickkompass är den perfekta följeslagaren för både turister, svamplockare, vandrare, jägare och scouter. Oavsett om du är på upptäcktsresa i naturen eller utforskar nya platser, kommer vår kompass att hålla dig på rätt kurs.

Lätt och Smidig – Med sin lätta vikt och smidiga storlek är det enkelt att bära kompassen i fickan under skogsturer eller vandringar. Du behöver aldrig oroa dig för att gå vilse igen.

Professionell Precision– Vår kompass är utformad för att möjliggöra korrekta och exakta riktningstolkningar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer vår kompass att vara din pålitliga guide.

Tydlig och Lättläst – Den mörka bakgrunden och kontrastrika markeringarna säkerställer enastående läsbarhet och gör det enkelt att avläsa din nuvarande position. Oavsett ljusförhållanden kan du lita på vår kompass.

Specifikation:
- Mått (diameter / tjocklek): 4.5 / 1.2 cm
- Vikt: 16 g

Upptäck världen med självförtroende och precision med vår fickkompass. Oavsett om du är en äventyrare, utforskare eller naturälskare, kommer vår kompass att vara din pålitliga följeslagare. Beställ idag och ta dina äventyr till nästa nivå!

Säljes av

Otego
Organisationsnummer: 556966-XXXX