Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
PrettyCare W400 Sladdlös dammsugare 6i1 väggfäste - 1.2L

PrettyCare W400 Sladdlös dammsugare 6i1 väggfäste - 1.2L

2 489 kr
2 999 kr
Köpta
60+
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter
Självstående och flexibel: Med den banbrytande W400 trådlösa dammsugaren kan du säga adjö till väggfästen. Dess självstående design (behöver lutas) gör att du kan placera den på valfri plats. Den

Produktinformation

  • Upp till 20.000PA
  • Smidig med böjbar design
  • Laddningsbar och bärbar

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
  • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Självstående och flexibel: Med den banbrytande W400 trådlösa dammsugaren kan du säga adjö till väggfästen. Dess självstående design (behöver lutas) gör att du kan placera den på valfri plats. Den böjbara staven på 180° möjliggör effektiv rengöring av svåråtkomliga hörn under skåp, sängar och andra områden utan att behöva böja dig.

6-i-1 och lättvikt: Med en mångsidig kombination av 6 tillbehör, inklusive ett 2-i-1-borsthuvud, ett långt smalverktyg och två bomullsfiltret, kan W400 ta itu med djuprengöring av gardiner, sängar, golv, mattor och även svåråtkomliga hörn. Dess lättviktiga design, på under 3 pund, garanterar att städning inte längre är en ansträngande uppgift.

6-stegs dubbelcyklonfiltrering: Det banbrytande 6-stegs dubbelcyklonfiltreringssystemet garanterar att upp till 99,98% av mikroskopiska dammpartiklar, så små som 0,1 mikron filtreras ut, vilket ger en ren och fräsch luft för dig och din familj. W400-trådlösa dammsugaren har en uppgraderad dubbel cyklonfilterfunktion som ger kraftfull sugkraft samt en sekundär filtrering, vilket förhindrar att någon damm undgår din uppmärksamhet.

LED-belysning fram: Utrustad med lysande LED-lampor på huvudet avslöjar W400 dammsugaren smuts och skräp som gömmer sig under sängar och soffor, vilket gör det enklare att rengöra även i mörka utrymmen.

6 batterier och snabb laddning: Med 6 inbyggda kraftfulla batterier och supersnabb laddning kan W400 trådlösa dammsugaren leverera lång användningstid för att tillfredsställa dina dagliga städningsbehov.

Kraftfull sugkraft och högkapacitetsbatteri: W400-trådlösa dammsugaren är utrustad med en kraftfull motor som erbjuder imponerande sugkraft och 2 hastighetslägen för att effektivt rengöra mattor, trägolv och ta bort djurhår. Med 6 högkapacitetsbatterier och snabb laddning kan denna trådlösa dammsugare med stav användas under lång tid för att möta dina dagliga städningsbehov.

Mångsidig och lättviktig: Med en rad tillbehör löser W400 enkelt städ problem på olika platser, vilket resulterar i ett renare och mer bekvämt hem. Dess lätta konstruktion, motsvarande vikten av en flaska mjölk, gör att den är enkel att hantera och använda.

Deal säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976