letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
RFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklippRFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklipp (1 av 5)RFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklipp (2 av 5)RFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklipp (3 av 5)RFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklipp (4 av 5)

RFID carbon plånbok i äkta läder med pengaklipp

139 kr
399 kr
Köpta
450+
Spara
65%
Lägg till deal till favoriter

En vackert designad läderplånbok som erbjuder klass och funktionalitet. Har ett unikt designat kolfiberläder och fullkornig läderinredning som ger plånboken en touch av

Produktinformation

  • Unik design: Utseendet på kolfibermönstret är mycket attraktivt. Det är baserat på idén om enkelhet. Den är sällsynt och cool.
  • Premiummaterial: Denna kortplånbok är gjord av högkvalitativ läder med kolfibermönster. Denna typ av material är slitstarkt, elastiskt och tufft. Den skyddar dina kort mycket bra.
  • Utsökt utförande: Efter en noggrann process är kvaliteten på kolfibermönstret mycket hög. Dess yta är mycket slät, vilket ge dig en lyxig och bekväm känsla.
  • Gott om utrymme: Även om storleken på plånboken är liten rymmer den väldigt mycket. Dess stora kapacitet kan hjälpa dig att organisera dina kort, kontanter och andra saker, vilket kommer att ge dig ett bekvämt liv.
  • Yttre användning: Plånboken rymmer dina bankkort, kreditkort, visitkort och kanske busskort. Det är även en perfekt present till dina nära och kära.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

En vackert designad läderplånbok som erbjuder klass och funktionalitet. Har ett unikt designat kolfiberläder och fullkornig läderinredning som ger plånboken en touch av lyx och elegans, som kommer att komplettera varje klädstil.

Från det ögonblick du lägger händerna på plånboken kommer du att märka en betydande skillnad i material och tillverkningskvalitet. Detta tillskrivs tillverkningen av premiumläder och är handgjorda.

Plånboken är integrerad med RFID-blockeringsteknik designad för att blockera och skydda mot datastöld och kortinformation av RFID- och NFC-skannrar.

Bär alla dina kort och kontanter bekvämt, men förblir lika tunn i fickan som din smartphone. Säg farväl till utbuktade bakfickor!

7 kort + 1 ID-fickor plus ett pengaklipp för sedlar och andra viktiga papper.

Storlek: 11 x 8 x 1 cm

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395