letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai Bunka Complete Set DeluxeKotai Bunka Complete Set Deluxe (1 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (2 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (3 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (4 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (5 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (6 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (7 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (8 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (9 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (10 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (11 av 13)Kotai Bunka Complete Set Deluxe (12 av 13)

Kotai Bunka Complete Set Deluxe

4 599 kr
10 925 kr
Köpta
1
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter

Maximera ditt kök med Kotai Bunka Complete Set Deluxe. Fyra knivar, ett slipset för underhåll, en magnetiskt bambu knivbräda, en slitstark skärbräda, en praktisk slipstav, tranchergaffel och brynstål. Allt du behöver för att laga fantastiska måltider med precision och enkelhet.

Produktinformation

  • 100% handgjorda
  • Skarpt japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Ebenholts handtag
  • HRC: 60 +/-1
  • Perfekt balanserad
  • Rostfritt
  • Bamboo Saya (slida eller bladskydd) medföljer varje kniv
  • Livstidsgaranti

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Ingår i dealen:

  • Bunka skalkniv - 9 cm hamrat blad
  • Bunka Petty - 13,5 cm hamrat blad
  • Bunka Santoku - 17 cm hammerat blad
  • Kiritsuke - 21 cm tandad hamrad kniv
  • Magnetiskt bambu knivbräda (6-8 knivar)
  • Slipset med dubbelsidig slipsten 400/1000 kornighet, halkfri bambubas, utjämnande sten och 15 graders vinkelguide
  • Bambu skärbräda med juice-spår och dolda handtag - 40 x 30 x 2 cm
  • Brynstål - 30 cm stav
  • Tranchergaffel - total längd 27 cm

En dubbel fasslipning används på dessa tre Kotai-knivarna för att ge en idealisk vinkel på 15° per sida, vilket är lägre än de vanliga 20-25° som används för de flesta västerländska knivar. Denna slipning ger en perfekt balans mellan extrem skärpa och bladets soliditet.

Bladen är tunna, endast 1,8 mm (1,5 mm för skalkniven), vilket möjliggör exakta och skarpa snitt utan att krossa även den mest känsliga maten och bevarar därmed matens fulla smak.

Utöver den estetiska aspekten skapar mönstret "Tsuchime" (槌目), (vilket betyder "hamrat), små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska teknik minskar motståndet och förhindrar att mat fastnar på bladet.

Kotai-bladen är smidda av högkolhaltigt japanskt 440C rostfritt stål. Detta stål gör att knivarna håller sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C-stålet kombinerar en hög kolhalt för att uppnå hårdhet och långvarig skärpa med den optimala mängden krom för att vara motståndskraftig mot korrosion.

Knivarna har även en dold full tang, vilket innebär att Kotai-bladet sträcker sig hela vägen till botten av handtaget. Detta bidrar till överlägsen hållbarhet och balans.

Underhåll

Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484