letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
ROCK Laddningskabel med LED-indikator – LightningROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (1 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (2 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (3 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (4 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (5 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (6 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (7 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (8 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (9 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (10 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (11 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (12 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (13 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (14 av 16)ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning (15 av 16)

ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning

129 kr
259 kr
Köpta
2
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Upptäck ROCKs laddningskabel med LED-indikator för säker och effektiv laddning. Perfekt för smartphones och surfplattor.

ROCK laddningskabel är en elegant och praktisk lösning för din
ROCK Laddningskabel med LED-indikator – Lightning
129 kr
259 kr
Färg
 1. Vit4
 2. Svart0
Välj färg
Vit4
Svart0

Produktinformation

 • LED-indikator för laddningsstatus.
 • Smart automatisk avstängning för att förhindra överladdning.
 • Stöder snabbladdning upp till 2.4A.
 • Förbättrar batteriets livslängd och hållbarhet.
 • Tillgänglig i svart och vit, 1 meter lång.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Upptäck ROCKs laddningskabel med LED-indikator för säker och effektiv laddning. Perfekt för smartphones och surfplattor.

ROCK laddningskabel är en elegant och praktisk lösning för din laddningsbehov. Utrustad med en unik LED-indikator, visar kabeln när enheten laddas och när den är färdigladdad. Denna smarta funktion förhindrar överladdning och ökar säkerheten för enheten och strömkällan. Kabeln stöder snabbladdning upp till 2.4A, vilket säkerställer stabil och effektiv laddning. Den bidrar även till att förlänga batteriets livslängd och tid. Finns i färger svart och vit, och dess 1 meter längd erbjuder bekvämlighet och flexibilitet vid användning.

Specification List:
Typ: Laddningskabel
Färg: Svart, Vit
Längd: 1 meter
Stöd för snabbladdning: 2.4A
Kompatibilitet: Lämplig för smartphones och surfplattor

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395