letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegeliPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel (1 av 6)iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel (2 av 6)iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel (3 av 6)iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel (4 av 6)iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel (5 av 6)

iPhone 14 Lyxigt Crossbody Mobilskal - Vändbar Plånbok med Avtagbart Band spegel

299 kr
399 kr
Köpta
1
Spara
25%
Lägg till deal till favoriter
Unna dig den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med vårt Lyxiga Crossbody Mobilskal. Detta skal är designat för att ge dig en lyxig upplevelse samtidigt som det erbjuder praktiska

Produktinformation

  • Lyxigt crossbody mobilskal med eleganta gulddetaljer
  • Avtagbart band för bekväm och praktisk bärfunktion
  • Vändbar plånboksdesign för enkel förvaring av kort och sedlar

Användarvillkor

  • Leveranstid 1-3 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Unna dig den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med vårt Lyxiga Crossbody Mobilskal. Detta skal är designat för att ge dig en lyxig upplevelse samtidigt som det erbjuder praktiska funktioner för att underlätta din vardag.

Med detaljer i guld förstärker detta mobilskal en känsla av exklusivitet och elegans. Varje element är noggrant utformat för att uppnå en perfekt balans mellan stil och hög kvalitet.

Detta lyxiga mobilskal är inte bara estetiskt tilltalande, det är också otroligt funktionellt. Den har en vändbar plånboksdesign, vilket innebär att du kan förvara dina viktigaste kort och sedlar på ett säkert och organiserat sätt. Du behöver inte längre oroa dig för att ha med dig en separat plånbok - allt du behöver finns inom räckhåll.

För att göra detta mobilskal ännu mer praktiskt har det även en avtagbar band, vilket ger dig möjligheten att bära det som en crossbody-väska. Du kan enkelt fästa bandet och ha din telefon nära till hands samtidigt som du har händerna fria för att utföra andra uppgifter.

Säljes av

Behover.se
Organisationsnummer: SE940210346001