letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och NallestödÄtpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (1 av 7)Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (2 av 7)Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (3 av 7)Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (4 av 7)Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (5 av 7)Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd (6 av 7)

Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd

79 kr
219 kr
Köpta
10+
Spara
64%
Lägg till deal till favoriter
Våra nya ätpinnar är mer än bara ett vanligt par ätpinnar - de är utformade för att ge dig en enklare och mer bekväm ätupplevelse. Med tre hållare för fingrarna på varje pinne kan du hålla dem på
Ätpinnar för nybörjare Innovativa Ätpinnar med Fingerhållare och Nallestöd
79 kr
219 kr
Färg
  1. Rosa758
  2. Turkos835
  3. Grön779
Välj färg
Rosa758
Turkos835
Grön779

Produktinformation

  • Både för barn och vuxna
  • Mått: 18 x 3 x 2 cm Material: ABS plast
  • Till för de ovana och ger dig extra stöd
  • Varorna skickas snarast från Svenskt lager!
  • Ät lättare godheter från de asiatiska köket

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Våra nya ätpinnar är mer än bara ett vanligt par ätpinnar - de är utformade för att ge dig en enklare och mer bekväm ätupplevelse. Med tre hållare för fingrarna på varje pinne kan du hålla dem på samma sätt som du skulle hålla ett par vanliga ätpinnar, men med lite extra stabilitet och kontroll. Denna innovativa design är perfekt för både nybörjare och erfarna användare och ger dig möjlighet att njuta av din måltid utan att behöva oroa dig för att tappa pinnarna. Dessutom är ätpinnarna försedda med en gullig nalle som hjälper till att ge extra stöd och komfort när du äter. Med dessa ätpinnar kan du utforska nya smaker och rätter med självförtroende och stil. Så låt dig inspireras av vår unika och praktiska ätpinne-design och ta din ätupplevelse till nästa nivå!

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX