letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (1 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (2 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (3 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (4 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (5 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (6 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (7 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (8 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (9 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (10 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (11 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (12 av 14)1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell (13 av 14)

1 natt för 2: frukost med eller utan inträde till spa på Gullmarsstrand hotell

1 295 kr
1 895 kr
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Unna er en natt på Gullmarsstrand hotell i Fiskebäckskil. I denna deal får ni bo på ett av deras Classic Double Room, två timmars spa och en härlig frukost på morgonen. Perfekt getaway för två - endast 1 timme från Göteborg!

Incheckning sön-tors
1 295 kr
1 895 kr
Inkl. frukost
Incheckning fre-lör
1 495 kr
2 195 kr
Inkl. frukost
Incheckning sön-tors
1 695 kr
2 345 kr
inkl. frukost och 2h i relaxavdelningen
Incheckning fre-lör
1 895 kr
2 545 kr
inkl. frukost och 2h i relaxavdelningen

Det här ingår

 • Boende för 2 i Classic Double Room
 • Tillgång till relaxavdelning i 2h (gäller endast vid val av alternativ)
 • Frukost
 • Ligger 1h från Göteborg 

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning t.o.m. 30 juni 2024
 • Gäller ej incheckning midsommarafton 21 juni
 • Bokningsinformation hittar du längre ner på sidan. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: 15-års gräns på spat med målsman. Barn och ungdomar mellan 8-15 år är välkomna kl. 12.30-14.30
 • Barnpolicy: Har man spädbarn med sig så kan man lägga till resesäng/babysäng
 • Hundar är välkomna mot ett tillägg på 300 kr, men får ej vistas i restaurangen
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

Mer om dealen

Noll meter från havet

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Ett vilsamt avbrott i vardagen

Ta med en kär vän och sov gott i någon av hotellets 148 bäddar, belägna i smakfullt designade rum. Vakna sedan upp och njut av en god frukostbuffé med havsutsikt.

Sinnenas havsbad

På Sinnenas havsbad kan du njuta året om. Bredvid poolen som står på pålar ute i havet, finns en trappa ner i vattnet för den som önskar ett havsdopp. Havsbadet har två basturum. I aromabastun som håller ca 45 grader kan du njuta av stillsamhet och avkoppling med väldoftande aromer. För den som föredrar det riktigt varmt, rekommenderas den klassiska bastun som håller 75 grader. Här får du igång blodcirkulationen vilket ger kroppen en känsla av välbefinnande. Utsikten är slående! Handduk och badrock finnas att låna (glöm inte badkläderna). För den som önskar finns även möjlighet att avnjuta en god dryck, beställ gärna när du hämtar din nyckel i receptionen. 

Sinnenas relax

I relaxavdelningen kan du njuta av en stilla stund i inomhuspoolen på 38 grader, samt en riktigt varm och skön bastu där endast en glasvägg skiljer er från utsikten över Gullmarsfjorden. Från relaxen kan ni gå ut på bryggan för att ta er ett havsbad eller ta en dusch i utomhusduschen. Utanför relaxen på bryggan har ni även tillgång till Infinitypoolen som håller en temperatur på 38 grader. Bredvid poolen finns en trappa ner i havet för den som önskar att njuta av ett dopp i havet. 

Restaurang G – med havet och det lokala i fokus

I restaurangen serveras vällagade menyer för alla tillfällen att avnjuta noll meter från havet. Köket arbetar med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Restaurang G är övertygad om att du märker detta engagemang i maten som serveras, i servicen, omtanken och leendena du som gäst får. Önskar du äta skaldjur behövs din beställning minst 48 timmar innan ankomst.

Säljes av

Gullmarstrand Hotell & Konferens
Organisationsnummer: 556573-7052
Strandvägen 2-14
451 78 Fiskebäckskil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0523 - 66 77 88Ring
- Boka via mail eller telefon.
-Uppge Let's deal kod vid bokning