letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50mlHugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml (1 av 2)

Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml

789 kr
1 150 kr
Köpta
1
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter
Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml
Att vara sin egen BOSS är att leva som en. Att vara en man som litar på sina instinkter. Han väntar inte på att saker ska hända – han får dem att hända. Han tar

Produktinformation

  • Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Hugo Boss Boss Bottled Parfum 50ml
Att vara sin egen BOSS är att leva som en. Att vara en man som litar på sina instinkter. Han väntar inte på att saker ska hända – han får dem att hända. Han tar kontroll över sitt liv eftersom han vet att handling är vägen framåt. Den styrka och karisma som kommer från att man känner sig själv. Han är raffinerad och hans värme är inspirerande. BOSS Bottled Parfum for Men avspeglar hans starka attityd – en djup doft som lockar med vackra noter av trä, amber, orris och fikon.
-
BOSS Bottled Parfum for Men är skapad av parfymörerna Annick Ménardo och Suzy Le Helley, och denna doft är den hittills mest koncentrerade i den ikoniska BOSS Bottled-doftserien. Denna träiga eau de parfum inleder med friska noter av mandarin och noter av kryddig rökelse. Boss-parfymen avslöjar ett fascinerande djup och kraft med hjärtnoter av orris och fikon, som avspeglar mannens starka karisma. Doften avrundas med noter av cederträ och vegetabiliskt läder som ger doften värme, kraft och långvarig intensitet.
-
Den välkända BOSS Bottled-flaskan är lackad i matt svart och den svarta korken har en vacker, borstad finish. Flaskan och den mattsvarta asken är präglad med guldbokstäver som avspeglar denna djärva herrdoft.
-
Doftnoter:
Toppnoter: Mandarin, rökelse
Hjärtnoter: Orris, fikon
Basnoter: Cederträ, vegetabiliskt läde

Säljes av

StylingAgenten
Organisationsnummer: 556797-9819