Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Magnesium 120 tugg tabletter Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

Magnesium 120 tugg tabletter Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

110 kr
129 kr
Köpta
3
Spara
15%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR MAGNESIUM TUGGTABLETTER FÖR NORMAL MUSKELFUNKTION

Magnesium från Elexir Pharma i tuggbar form är framtagen som ett bra alternativ till vanliga tabletter. Den riktar

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR MAGNESIUM TUGGTABLETTER FÖR NORMAL MUSKELFUNKTION

Magnesium från Elexir Pharma i tuggbar form är framtagen som ett bra alternativ till vanliga tabletter. Den riktar sig till alla som vill öka sitt intag av magnesium men framför allt är den perfekt om man har svårt att svälja en tablett. Den passar även bra till barn och ungdomar som växer snabbt och behöver stötta sina muskler. 1 tablett innehåller 187,5 mg magnesium och är till både barn, ungdomar och vuxna. Elexir Magnesium tuggtabletter innehåller även vitamin B6 då kroppen behöver B6 för att lättare få in magnesium i cellerna.

Magnesium bidrar till:

 • Att minska trötthet och utmattning
 • Normal muskelfunktion
 • Nervsystemets normala funktion
 • Elektrolytbalansen
 • Normal energiomsättning
 • Normal psykologisk funktion
 • Att bibehålla normal benstomme
 • Normal proteinsyntes
 • Att bibehålla normala tänder
 • Har en roll i celldelningsprocessen
   

  Mot kramp eller så kallat myrkryp i musklerna:
  Magnesium är ett hälsosamt mineral för kroppen känner nog många till. Men inte så många har kunskap om är vilka livsviktiga funktioner magnesium verkligen har i kroppen, och att det kan vara en god idé att komplettera kosten med ett kosttillskott.

  Ett mineral mot kramp:
  Magnesium kan ibland vara nyckeln till allt från att förebygga myrkryp i benen till att motverka en låg sinnesstämning. Magnesiumet behövs för att musklerna i kroppen ska få bra förutsättningar att fungera normalt och kan dessutom minska symptom som trötthet och utmattning. Både energiomsättning och nervsystem är beroende av kroppens magnesiumnivåer och magnesiumet bidrar även till att bibehålla normal benstomme och friska tänder. Magnesium är aktiv i en stor mängd av kroppens biokemiska reaktioner och behövs för att aktivera de cirka 300 olika enzymerna. Magnesium är nödvändigt för blodets cirkulation och elektrolytbalansen (saltbalans), för kroppens kalciumomsättning samt även för en väl fungerande matsmältning. Magnesium är även en viktigt för hjärtat och kan i kombination med kalcium fungera som skyddande faktor mot dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar. Magnesium kan motverka kalkavlagringar i blodkärlen och underlätta cirkulationen i trånga blodkärl.

  Brist på magnesium riskerar att minska kroppens energinivåer med en trötthetskänsla som följd.

  Kosten:
  Fina källor till magnesium i kosten är nötter, gröna bladgrönsaker, fullkorncerealier, mandel, bönor, potatis, fisk, kött och mejeriprodukter. Men tänk på att kemiska gödningsmedel hindrar växterna från att dra åt sig sitt magnesium ur jorden som då gör att magnesiumhalten kraftigt varierar beroende på växtens ursprung. Absorptionen av magnesium kan även minska vid samtidigt intag av fytinsyrarika livsmedel och / eller vid väldigt lågt proteinintag. Kaffe, te, läsk och andra vätskedrivande medel, till exempel medicinering med diuretika riskerar att stimulera utsöndringen av magnesium med urinen. En stor alkoholkonsumtion kan därför vara ytterligare en faktor till magnesiumförlust som kan orsaka brist på mineralet. Med andra ord finns en mängd faktorer som kan öka kroppens behov av magnesium

  Dosering:

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446