letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Oral Hygiene SetOral Hygiene Set (1 av 5)Oral Hygiene Set (2 av 5)Oral Hygiene Set (3 av 5)Oral Hygiene Set (4 av 5)

Oral Hygiene Set

129 kr
249 kr
Köpta
250+
Spara
48%
Lägg till deal till favoriter
Ledsnat på dyra tandläkarbesök för ständigt återkommande tandsten? Med denna smidiga uppsättningen av verktyg har du allt du behöver för att effektivt

Produktinformation

  • Oral Hygiene Set: 1x Munspegel, 1x Skrapa med 2st platta skrapor, 2x Skrapa med olika spetsiga skrapor och 1x Smidig förvaringspåse.
  • Medicinsk sjukhusklassad utrustning: återanvändbara, instrumenten är byggt av premium stål till högsta kvalitetsstandard
  • Storskalig vinklad munspegel: är perfekt för hemmabruk för att se håligheter, kvarvarande mat, plack och tandsten från alla vinklar.
  • Dubbla verktyg: Sond och skalar för att ta bort tandsten över tandkötts linjen och mellan tänderna; dubbeländad tandsten skalär för att ta bort tandplack och lindra tandsten under parodontal spåret.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ledsnat på dyra tandläkarbesök för ständigt återkommande tandsten? Med denna smidiga uppsättningen av verktyg har du allt du behöver för att effektivt ta saken i egna händer. Tandsten och plack är ökända för att leda till dålig andedräkt, så säg adjö till dålig munhygien med denna professionella uppsättning av rejäla tandvårds verktyg. Med 6 olika skrapor och en smidig munspegel kan du inte bara skrapa bort naturligt förekommande tandsten utan även det där störiga skalet som fastnat mellan tänderna. Du kan även använda spegeln för att helt enkelt ha bättre koll på hur din mun mår!

Specifikationer:
Material: Rostfritt Stål
Vikt: 80 g
Verktygslängd: 17 cm
Antal: 4 delar

Förpackningen Innehåller:
1x Munspegel
1x Skrapa med 2 st platta skrapor
2x Skrapa med olika spetsiga skrapor

1x Smidig förvaringspåse

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395