Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Tre stycken kökshanddukar i tre olika färgerTre stycken kökshanddukar i tre olika färger (1 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (2 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (3 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (4 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (5 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (6 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (7 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (8 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (9 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (10 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (11 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (12 av 14)Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger (13 av 14)

Tre stycken kökshanddukar i tre olika färger

99 kr
249 kr
Köpta
10+
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter
Gillar du att laga mat? Gillar du att hålla din arbetsplats ren? Är du trött på att torka av dina blöta händer på dina byxor? Om du svarade ja på bara en av dem här frågorna så kommer du behöva dessa handdukar.
MultiColor
99 kr
249 kr
Storlek
 1. One-size49
Välj storlek
One-size49
Modell
 1. Polyester, Mint, navy, orange7
 2. Polyester, Brown/Mint/Navy7
 3. Polyester, Pink/Red/Brown7
 4. Polyester, Orange/Pink/Red28
Välj modell
Polyester, Mint, navy, orange7
Polyester, Brown/Mint/Navy7
Polyester, Pink/Red/Brown7
Polyester, Orange/Pink/Red28
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Paketet innehåller 3 stycken handdukar i 3 olika färger, gjort av 60% polyester och 40% bomull
 • Handdukens material och tillverkning gör att dessa handdukar blir perfekta för ett aktivt kök
 • För att hålla dessa handdukar starka och ha kvar dem under en lång tid så rekommenderas det att handdukarna ska bli tvättade i ett handtvätts program.
 • OBS Färgerna kan variera från bilder.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Gillar du att laga mat? Gillar du att hålla din arbetsplats ren? Är du trött på att torka av dina blöta händer på dina byxor? Om du svarade ja på bara en av dem här frågorna så kommer du behöva dessa handdukar.

Paketet innehåller tre stycken handdukar i tre olika färger, gjort av 60% polyester och 40% bomull med en längd och bredd på 40 cm x 28 cm. 

Handdukens material och tillverkning gör att dessa handdukar blir perfekta för ett aktivt kök, ett aktivt kök med mycket disk betyder ett kök med dem bästa handdukarna, handdukar som inte luddar. Därför är våra handdukar inte 100% bomull som alla andra handdukar på marknaden. 

För att hålla dessa handdukar starka och ha kvar dem under en lång tid så rekommenderas det att handdukarna ska bli tvättade i ett handtvätts program. 

OBS Färgerna kan variera något från bilder pga ljussättning, datorns skärm osv.

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395