Se favoriter
Se kundvagn
Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skyddKarbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (1 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (2 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (3 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (4 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (5 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (6 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (7 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (8 av 10)Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd (9 av 10)

Karbonmönstrad korthållare i aluminium och RFID-skydd

99 kr
249 kr
Köpta
10+
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter
Detta är en plånbok som du kan ta med dig hela tiden eftersom den har en unik design som blockerar radiosignalen från scanners och korttjyvar
One-size
99 kr
249 kr
Färg
 1. Brun12
 2. Svart18
 3. Silver13
 4. Guld8
 5. Röd17
Välj färg
Brun12
Svart18
Silver13
Guld8
Röd17

Produktinformation

 • Skydda dina RFID-kort (kontokort, kort med chip) från potentiell trådlös identitetsstöld genom att förhindra att skannrar får känslig privat information.
 • Sex individuella kortplatser för enkel lagring och åtkomst till kort. RFID-korthållare är byggd med långvariga, robusta material.
 • Säkert skydd för resor och arbete, perfekt storlek att bära i fickor eller plånböcker med en kompakt och tunn design.
 • Låsmekanism förhindrar att kort faller ut samtidigt som det är ett enkelt sätt att komma åt innehållet som är säkert säkrat.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Detta är en plånbok som du kan ta med dig hela tiden eftersom den har en unik design som blockerar radiosignalen från scanners och korttjyvar, vilket håller dig och din ekonomi säker.

Det är tillverkat av ultrabeständigt och vattentätt aluminium med internt dragspel.

Mått: 10,7 x 7,2 x 2,0 cm

Färger: röd, svart, guld, silver och brun.

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395