Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Giftset Elemis Best of Elemis Mini Set

Giftset Elemis Best of Elemis Mini Set

649 kr
999 kr
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Kryssa i "strålande, frisk hud" från din julklappsönskelista med denna begränsade upplaga med sex av Elemis bästsäljande hudvårdsartiklar. Dessa

Produktinformation

  • Giftset Elemis Best of Elemis Mini Set

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Kryssa i "strålande, frisk hud" från din julklappsönskelista med denna begränsade upplaga med sex av Elemis bästsäljande hudvårdsartiklar. Dessa revolutionerande favoriter har allt du behöver för din morgonrengöring till din kvällsfuktboost, och drivs av banbrytande aktiva ingredienser för att leverera resultat som du både ser och känner.

Superladdad med mineraler och en trio av syror, Pro-Collagen Energizing Marine Cleanser tar effektivt bort dagliga orenheter och hjälper till att ge energi till huden för optimal prestanda.

Drivs av patenterad^ Tri-Enzyme Technology, Dynamic Resurfacing Facial Pads hjälper till att minska utseendet på mörka fläckar, porer och ojämn hudstruktur i ett svep.

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 förbättrar återfuktningen och minskar utseendet på fina linjer och rynkor samtidigt som den skyddar huden från skadlig solexponering.

Superfood Kefir-Tea Mist återfuktar, tonar, grundar och sätter makeup för en hy som ser frisk och glödande ut hela dagen.

Pro-Collagen Oxygenating Night Cream riktar sig mot tecken på åldrande för att avslöja en återfuktad, strålande och fastare hy när den vaknar.

Cool-Down Body Wash tvättar bort smuts och smuts samtidigt som kroppen känns återupplivad, laddad och fräsch.

Deal säljes av

StylingAgenten
Organisationsnummer: 556797-9819