letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Massageverktyg - HårbottenMassageverktyg - Hårbotten (1 av 2)

Massageverktyg - Hårbotten

89 kr
179 kr
Köpta
1
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Ge din kropp den omsorg den förtjänar och njut av avkoppling med vårt mångsidiga massageverktyg för hårbotten och kroppen. Det här smidiga och effektiva verktyget är utformat för att inte bara

Produktinformation

  • Kan nå hela kroppen!
  • Lätt och enkel att använda!
  • Mått: 17,5 x 9 x 5 cm Material: Plast
  • Perfekt för er som inte har mycket tid för en massage!
  • Se till och slappna av!

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ge din kropp den omsorg den förtjänar och njut av avkoppling med vårt mångsidiga massageverktyg för hårbotten och kroppen. Det här smidiga och effektiva verktyget är utformat för att inte bara massera din hårbotten, utan också andra delar av din kropp för att minska spänningar och förbättra blodcirkulationen.

Tillverkat av plast, erbjuder vårt massageverktyg fem rörliga massagebollar som ger en behaglig och följsam känsla när du använder det på din hårbotten eller andra områden på din kropp. Dess design är avsedd att stimulera huden och öka blodflödet, vilket kan hjälpa till att minska stelhet och muskelspänningar.

Det kan användas inte bara på hårbotten utan också på ryggen, fotsulorna och andra områden som behöver avslappning och smärtlindring. För en ännu mer njutbar upplevelse, överväg att använda massageverktyget tillsammans med massageolja för en avslappnande och välgörande massage.

Investera i ditt välbefinnande och låt vårt massageverktyg bli din följeslagare för avkoppling och lindring, var du än behöver det mest.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX