letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delarPoleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (1 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (2 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (3 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (4 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (5 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (6 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (7 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (8 av 10)Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar (9 av 10)

Poleringssvamp Polerskivor för polermaskin skruvdragare 31 delar

239 kr
549 kr
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter
Spara tid och pengar med detta polerings-set med 31 delar, passar perfekt för den som snabbt och smidigt vill vaxa eller polera själv hemma. Slipp olika maskiner då denna är utrustad med

Produktinformation

  • Brett användningsområde
  • Perfekt för bil, MC eller möbler
  • Snabb installation
  • Tvättbar och återanvändbar

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Spara tid och pengar med detta polerings-set med 31 delar, passar perfekt för den som snabbt och smidigt vill vaxa eller polera själv hemma. Slipp olika maskiner då denna är utrustad med standardborradapter som passar M 10-borrar, designad med kardborre på baksidan av svampdynorna så byter du smidigt polerplatta på bara några sekunder. Polersvamparna och ullbuffert är dessutom tvättbara och återanvändbara. Perfekt för bil- och motorcykelfantasten!

Specifikation:
Paketet innehåller: 25st poleringssvampar i 5 färger, 2st ullpoleringsdynor, 2st borradaptrar och 2st M10-anslutningsskruvar.
Storlek: 8 cm i diameter, 3 cm i tjocklek
Lämplighet: Vaxning, polering
Material: Skum, ull

Säljes av

BayOne
Organisationsnummer: 14434311