letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid BackaplanIcke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (1 av 7)Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (2 av 7)Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (3 av 7)Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (4 av 7)Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (5 av 7)Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan (6 av 7)

Icke-kirurgisk behandling "Plasma Lift" av leg. hudterapeut vid Backaplan

1 199 kr
2 500 kr
Köpta
6
Spara
52%
Lägg till deal till favoriter

Plasma är en icke-kirurgisk behandling som stramar åt förbättrar och reparerar huden. Plasma Gun är den första maskinen på marknaden som både utför varm, kall och hybridplasma för att bemästra alla plasmans funktioner. Apparaturen har även en ny patenterad tipp för att garantera att resultatet blir jämnt utan risk för komplikationer.

Plasma Gun - Kråksparkslyft
1 199 kr
2 500 kr
Plasma Gun - Nedre ögonlocklslyft utan kirurgi
1 499 kr
4 000 kr
Plasma Gun - Övre ögonlockslyftning utan kirurgi
1 499 kr
4 000 kr

Höjdpunkter

  • Här jobbar en leg. hudterapeut med över flera års erfarenhet samt en professionell skönhetsspecialist som är certifierad
  • Modern och fin lokal
  • Ny populär behandling

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Hur går behandlingen till?

Före behandlingstillfället rengörs huden noggrant och vid behov läggs en bedövningssalva för att göra behandlingen så behaglig som möjligt. Under behandlingen kan det sticka till något vid behandlingspunkterna men det är inte smärtsamt. Plasma Gun avger en plasma-stråle som får huden och cellerna att dra ihop sig. Detta resulterar i en omedelbar hudåtstramning.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Utöver den direkta hudåtstramningen så stimulerar också plasma produktionen av kollagen, elastisk och fibroblaster vilket ger en långsiktig förbättring av hudkvalitet. Den kalla plasman verket regenererande och läkande och är optimal för behandling av eksem, akne och brännskador. Resultatet efter en behandling med Plasma Gun är individuellt och beror på hudtyp, ålder, livstil och vilket område som behandlas. Behandlaren kommer ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad du kan förvänta dig för resultat.

Hur känns det efter behandlingen?

Med Plasma Gun är konvalescenstid avsevärt mycket kortare än andra plasmabehandlingar och du kan återgå till arbetet redan dagen efter behandling. Direkt efter en behandling kan området hetta och ömma. Detta minskar successivt och brukar går över inom 12 timmar. Små sårskorpor uppstår på de behandlade området som från början är ljusa men mörknar och faller av inom ca 3–7 dagar. Efter behandlingen är det viktigt att använda solskydd för att undvika hyperpigmentering.

Säljes av

Mimel Beauty Klinik
Organisationsnummer: 559058-2804
Gustaf dalensgatan 19
417 05 Göteborg
Mån - Tor: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 15:00 - 19:00- 21:00
Lör: Stängt
Sön: 12:00 - 16:00
0700478597 / 0769279536Ring
Boka via telefon eller bokadirekt, vänligen uppge er Let's Deal-kod vid bokning.