letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Spiegelau Style champagne- och vinglas 18-packSpiegelau Style champagne- och vinglas 18-pack (1 av 5)Spiegelau Style champagne- och vinglas 18-pack (2 av 5)Spiegelau Style champagne- och vinglas 18-pack (3 av 5)Spiegelau Style champagne- och vinglas 18-pack (4 av 5)

Spiegelau Style champagne- och vinglas 18-pack

999 kr
2 529 kr
Köpta
10+
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter

Förhöj upplevelsen av ett gott glas champagne, rött eller vitt vin med dessa eleganta och stilrena glas från Spiegelau. I dealen ingår det sex glas av varje variant. 

Produktinformation

  • 6x Rödvinsglas 630 ml
  • 6x Vitvinsglas 440 ml
  • 6x Champagneglas 310 ml
  • Tål maskintvätt

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 8 arbetsdagar

Mer om produkten

Spiegelau

Spiegelaus designers skapar glas som är slående men ändå enkla, en perfekt balans mellan proportion, form och funktion. Med specifika glas för speciella viner och öl samt universella glas, passar ett Spiegelau-glas till alla tillfällen. Spiegelau är ett varumärke med lång tradition.

Det första registrerade omnämnandet av Spiegelau-fabriken är från 1521. Från att skapa fina glasspeglar för de gamla kungliga hoven i Europa har Spiegelau lyckats omvandla sin 500-åriga erfarenhet av hantverk till maskintillverkad produktion med banbrytande teknologi. De förblir trogna till hantverket och använder den senaste, mest innovativa, tekniken för att säkerställa att glasen är pålitliga och hållbara. Spiegelau-glasen är inte bara vackra - de har en hög hållbarhet och är diskmaskinssäkra.

Säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466