letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och UtomhusaktiviteterKylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (1 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (2 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (3 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (4 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (5 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (6 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (7 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (8 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (9 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (10 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (11 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (12 av 14)Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter (13 av 14)

Kylhandduk 3-pack – Perfekt för Träning och Utomhusaktiviteter

149 kr
299 kr
Köpta
20+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Håll dig sval och komfortabel med våra innovativa kylhanddukar. Denna handduk är designad för att erbjuda omedelbar svalka under träning, resor eller när du behöver en snabb temperatursänkning. Blöt
Black/Blue/Orange
149 kr
299 kr
Black/Blue/Orange
 1. Black/Blue/Orange30
Välj modell
Black/Blue/Orange30
Green/Grey/Pink
149 kr
299 kr
Green/Grey/Pink
 1. Green/Grey/Pink16
Välj modell
Green/Grey/Pink16

Produktinformation

 • Kyler effektivt i upp till tre timmar.
 • Tillverkad av polyester, som är lätt och håller en låg temperatur genom avdunstning.
 • Storlek på 80x30 cm, perfekt för olika användningsområden.
 • Erbjuds i en attraktiv färgkombination av svart, blå och orange eller grön, grå och hetrosa.
 • Säljs i 3-pack för extra värde och bekvämlighet.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Håll dig sval och komfortabel med våra innovativa kylhanddukar. Denna handduk är designad för att erbjuda omedelbar svalka under träning, resor eller när du behöver en snabb temperatursänkning. Blöt handduken, vrid ur överflödigt vatten och skaka för att aktivera den kylande effekten. Perfekt för att lägga runt nacken, över pannan, eller bära som en bandana.

Våra kylhanddukar är tillverkade av polyester och erbjuder en kylande effekt som varar upp till tre timmar. Tack vare materialets förmåga att binda vatten kan handduken hålla en temperatur som är upp till 20 grader lägre än omgivande kroppstemperatur. Materialet är även UV-skyddande med en UPF-faktor på 50+ och kan tvättas i maskin på handtvättsprogrammet.

Paketinnehåll och specifikationer:

3-pack kylhanddukar
Produktstorlek: 80x30 cm
Produktvikt: 33g per handduk

Införskaffa våra kylhanddukar idag för att njuta av din aktivitet utan att överhettas. De är inte bara praktiska utan även stiliga och enkla att transportera och förvara, vilket gör dem till en oumbärlig accessoar för alla som är aktiva utomhus.

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395