letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Sport Armbandsväska med Kardborreband: Håll din Mobil Säker och TillgängligSport Armbandsväska med Kardborreband: Håll din Mobil Säker och Tillgänglig (1 av 4)Sport Armbandsväska med Kardborreband: Håll din Mobil Säker och Tillgänglig (2 av 4)Sport Armbandsväska med Kardborreband: Håll din Mobil Säker och Tillgänglig (3 av 4)

Sport Armbandsväska med Kardborreband: Håll din Mobil Säker och Tillgänglig

89 kr
199 kr
Köpta
1
Spara
55%
Lägg till deal till favoriter

Vår sportiga armbandsväska med kardborreband är den ultimata lösningen för att hålla din mobil säkert på plats under dina sportaktiviteter. Tillverkad med fokus på enkelhet och bekvämlighet, är

Black
89 kr
199 kr
Storlek
 1. Svart19
Välj storlek
Svart19
Modell
 1. Svart19
Välj modell
Svart19
ÅterställÅterställ
Grey
89 kr
199 kr
Storlek
 1. Grå18
Välj storlek
Grå18
Modell
 1. Grå18
Välj modell
Grå18
ÅterställÅterställ
Green
89 kr
199 kr
Storlek
 1. Grön9
Välj storlek
Grön9
Modell
 1. Grön9
Välj modell
Grön9
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Håll hälsan i toppform!
 • Lagra det du vill ha!
 • Lätt och enkel att använda!
 • Mått: 16 x 11,5 x 1 cm Material: Polyester
 • Perfekt för sport!

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Vår sportiga armbandsväska med kardborreband är den ultimata lösningen för att hålla din mobil säkert på plats under dina sportaktiviteter. Tillverkad med fokus på enkelhet och bekvämlighet, är den lätthanterlig och tillverkad i andningsbart material för att ge dig maximal komfort under träningen.

När du ger dig ut för att träna är det avgörande att ha en pålitlig lösning för att bära med sig sin mobil. Vår armbandsväska är designad för att eliminera behovet av extra lager eller klumpiga hållare, vilket ger dig friheten att fokusera helt på din aktivitet. Den är perfekt för morgonjoggen eller vilken träning som helst och passar de flesta moderna smartphones. Dess kardborreband säkerställer att din enhet förblir på plats oavsett hur intensivt ditt träningspass blir.

Med vår Sport Armbandsväska får du den ultimata följeslagaren för en aktiv livsstil. Ge dig själv friheten att röra dig fritt och bekvämt under dina träningspass samtidigt som du håller din mobil nära till hands för att spela musik eller ta emot samtal.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX