Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
ISO väckarklocka Digital med termometer

ISO väckarklocka Digital med termometer

139 kr
299 kr
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter
LED-display för väckarklocka
TIMELESS DESIGN - Vår minimalistiska svarta klocka med LED-display och rundade hörn går bra med en modern interiör. Klockan anpassar sig till olika färger och möbler i lägenheten.
STOR VISNING - Klockan med larmfunktion har en stor display, de visade siffrorna och tecknen är tydligt synliga. Den ljusa och flimmerfria skärmen är också lämplig för personer med mild till måttlig synskada.

Produktinformation

  • ISO väckarklocka Digital med termometer
  • LED-display för väckarklocka
  • Den ljusa och flimmerfria skärmen är också lämplig för personer med mild till måttlig synskada
  • SPECIFIKATIONER - Mått (L / W / H) 4,5x13,6x7,7cm; Strömförsörjning: 3x AAA-batterier (ingår ej); Vikt 185g
  • FUNKTIONER - Följande funktioner är tillgängliga: Visa aktuell tid, 12 / 24h-display, visningsdatum (månad / dag), larmfunktion, snooze-knapp, termometer

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

LED-display för väckarklocka

TIMELESS DESIGN - Vår minimalistiska svarta klocka med LED-display och rundade hörn går bra med en modern interiör. Hon anpassar sig till olika färger och möbler i lägenheten.
STOR VISNING - Klockan med larmfunktion har en stor display, de visade siffrorna och tecknen är tydligt synliga. Den ljusa och flimmerfria skärmen är också lämplig för personer med mild till måttlig synskada.

SPECIFIKATIONER - Mått (L / W / H) 4,5x13,6x7,7cm; Strömförsörjning: 3x AAA-batterier (ingår ej); Vikt 185g.

BACKLIGHT - Intelligent bakgrundsbelysning tänds automatiskt när den inbyggda skymningssensorn upptäcker svaga ljusförhållanden. Sensorn är placerad på baksidan av enheten och upptäcker de återkommande kvälls- och nattetimmarna. Den vita bakgrundsbelysningen förändras i proportion till det mörka, desto mörkare rummet, desto ljusare belysning. Det trevliga ljuset lugnar och är till skillnad från andra färger som inte bländar. Belysningen kan också slås på manuellt via en knapp på klockans överkant. Ljuset lyser effektivt och flimmerfritt.

FUNKTIONER - Följande funktioner är tillgängliga: Visa aktuell tid, 12 / 24h-display, visningsdatum (månad / dag), larmfunktion, snooze-knapp, termometer.

SPECIFIKATIONER

Svart färg
Material: plast
Strömförsörjning: 3x AAA-batterier (ingår inte)
Mått (L / W / H): 4,5x13,6x7,7 cm
Vikt: 185 g
Vikt inklusive förpackning: 210 g
En klocka är utan tvekan en viktig del av vårt dagliga liv, med ytterligare funktioner som hjälper oss med dagliga beslut. Vår digitala väckarklocka kännetecknas av sitt moderna utseende och minimalistiska stil. Plasthöljet har rundade hörn och anpassar sig till alla inredningar på grund av de små dimensionerna. Den svarta färgen är universell, tidlös och passar många färgvariationer och heminredning.
Den batteridrivna väckarklockan har en stor och lättläst LCD-display, de visade siffrorna och tecknen kan lätt identifieras. Den ljusa och flimmerfria skärmen är också lämplig för personer med mild till måttlig synskada. Den intelligenta bakgrundsbelysningen tänds automatiskt när den inbyggda skymningssensorn upptäcker förhållandena med svagt ljus. Sensorn är placerad på baksidan av enheten och upptäcker de återkommande kvälls- och natttimmarna. Den vita bakgrundsbelysningen förändras i proportion till det mörka, desto mörkare rummet, desto ljusare belysning. Det trevliga ljuset lugnar och är till skillnad från andra färger som inte bländar. Belysningen kan också slås på manuellt via en knapp på klockans överkant. Ljuset lyser effektivt och flimmerfritt.

Den integrerade väckarklockan har en extra och användbar snooze-funktion, det finns också en termometer och en datumvisning (månad / dag). Således hittar klockan inte bara sin plats i sovrummet, den kan också användas utan begränsningar i köket eller i vardagsrummet. Tidsformatet kan ställas in variabelt, 12h och 24h-displayen är tillgängliga. Alla justeringsknappar och larmhögtalaren är placerade på baksidan, vilket har en positiv effekt på estetiken och designen.

Klockan drivs av 3 AAA-batterier (ingår inte), ett bakre lock måste tas bort för att sätta in batterierna.
Klockan med larmfunktion är lämplig för varje person, oavsett ålder eller kön. Det är l&aum

Deal säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129