Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ögonbrynstatuering hos Today Klinik

Ögonbrynstatuering hos Today Klinik

999 kr
3 000 kr
Köpta
4
Spara
67%
Lägg till deal till favoriter

Fixa ögonbrynen hos Today Klinik och framhäv din skönhet. Välj mellan behandlingsmetoderna shading, microblading, line method eller phibrows.

Line metod
999 kr
3 000 kr
Manuell Shading
1 299 kr
4 000 kr
Microblading
1 499 kr
4 500 kr
Phibrows
1 999 kr
6 000 kr

Höjdpunkter

  • Ligger väldigt centralt mitt i stan
  • Erfaren duktig personal som brinner för sina kunder
  • välj den behandlingen som passar dig bäst
  • Gör ditt ansikte mer symmetriskt

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Line method: Line method framhäver och förbättrar ditt utseende och personlighet. EYEBROW Line är mycket likt de naturliga ögonbrynens nyans med svag krökning och tjocklek, fast mer accentuerad vid roten och tunnare i spetsen.

Manuell Shading: Genom att utföra Manuell Shading kan du skapa en look med mer synliga prickar. Du kan med denna stilen skapa riktigt snygga och mjuka konturer. 

Microblading: Microblading, även kallat 3D-bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras. Kliniken anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Phibrows: PhiBrows är en unik microbladingteknik som fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat. PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln, det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år. PhiBrows ger ett naturligt och vackert resultat då estetiken anpassas efter kundens egen symmetri i ansiktet.

Om Today Klinik

Today Klinik är måna om att alltid erbjuda dig som kund bästa service, och de gör allt de kan för att du som kund ska bli nöjd. Salongen ligger på Kronhusgatan 8 – mitt i centrala Göteborg och är en del av Sherry Beauty Salong.

Deal säljes av

Today Klinik
Organisationsnummer: 559274-9948
Kronhusgatan 8
411 05 Göteborg
Enligt bokning
072 - 357 44 11Ring
Bokning sker via mejl eller telefon, uppge Let's Deal-kod vid bokning.