letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Utdragbar förvaring för kylskåpUtdragbar förvaring för kylskåp (1 av 5)Utdragbar förvaring för kylskåp (2 av 5)Utdragbar förvaring för kylskåp (3 av 5)Utdragbar förvaring för kylskåp (4 av 5)

Utdragbar förvaring för kylskåp

199 kr
399 kr
Köpta
1
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Utdragbar kylförvaring med upphängning.

Produktinformation

  • Material: ABS-plast
  • Mått: 25 x 19 x 6 cm
  • Färg: Vit

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Vid leverans/reklamation samt produktfrågor vänligen kontakta leverantören direkt: [email protected]

Mer om produkten

ENKEL FÖRVARING:

Efter att ha använt det hängande förvaringsstället kommer kylen inte att bli rörig, och eventuella måltider kan förvaras separat. Låt inte blixtlåspåsar belamra ditt kylskåp längre.

UNIK DESIGN:

Förvaringsfästet med den utdragbara lådan till kylskåpet har en unik design, med ett mycket smidigt tryck. Dra ut expansionsfacket och bläddra enkelt igenom för att hitta föremålen du letar efter.

HÅLLBARHETSTID:

Kylskåp med utdragbart förvaringsställ är tillverkat av miljövänlig ABS-plast. Nötningsbeständig och kan hålla tung vikt.

EFFEKTIV ANVÄNDNING AV KYLSKÅPET:

Kylskåpet använder effektivt gångjärnen i den övre delen av kylskåpet för att lagra mat under en längre tid. Bästa köket, kylen, frysen och organisatören under samma skåp.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE:

Skjutskenasfäste med förvaringspåsar med blixtlås kan hjälpa dig att lagra mat, kryddor, frukt, te, grönsaker etc. Lämplig för luftkonditionering, skåp, köksbänkskivor etc.

Deal säljes av

Just Dealz
Organisationsnummer: 2102044