Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Enzymer vegetabiliska 90 tabletter Elexir Pharma

Enzymer vegetabiliska 90 tabletter Elexir Pharma

132 kr
189 kr
Köpta
4
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Ett kosttillskott frpn Elexir Pharma med vegetabiliska enzymer och örter som effektivt stödjer matsmältningen. Den innehåller bladextrakt från kronärtskocka

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ett kosttillskott frpn Elexir Pharma med vegetabiliska enzymer och örter som effektivt stödjer matsmältningen. Den innehåller bladextrakt från kronärtskocka som hjälper till att stödja matsmältningen och bidrar till tarmkanalens normala funktion samt bidrar till bättre tarmkomfort. Laktasenzym förbättrar lak­tosnedbrytningen hos personer med problem att bryta ner laktos. Innehåller även enzymerna amylas, proteas, lipas och cellulas.

 • En kombination av enzymer som hjälper till att bryta ner maten
 • Den ökar upptaget av näring från föda med laktos
 • Med ett extrakt av kronärtskocka som stödjer matsmältningen
 • Är Vegansk
   

  Matsmältningsenzymer:
  Matsmältningsenzymer är otroligt viktiga och behövs för att kroppen ska kunna bryta ned den mat vi äter samt därefter tillgodogöra sig alla de näringsämnen som finns i vår kost. Matsmältningsenzymernas funktion startar faktiskt redan i munnens saliv och fortsätter sedan ned i magsäcken och vidare i tarmen. I de olika delarna av kroppen verkar olika typer av enzymer, samtidigt som de olika näringsämnena kräver olika enzymer för dess nedbrytning och upptag. 

  Olika enzymer har olika uppgifter:
  Dålig matsmältning kan orsaka obehagliga besvär såsom tex gaser, magknip, uppblåsthet eller diarré. Med ett tillskott av vegetabiliska matsmältningsenzymer, tillsammans med kostfiber och extrakt från frukter med gynnsamma effekter på matsmältningen, underlättas kroppens förmåga att spjälka kosten och därigenom bättre bidra till en normal mag och tarmfunktion. Man brukar ofta gruppera in enzymer efter deras funktion:

  • Amylas spjälkar kolhydrater

  • Proteas spjälkar proteiner

  • Lipas spjälkar fetter

  • Cellulas spjälkar cellulosa (fibrer)

  • Laktas spjälkar laktos (mjölksocker).

  Enzymerna finns inte bara i kroppen utan också i livsmedel som exempelvis papaya, kiwi och ananas. Elexir Enzymer innehåller en kombination av olika utvalda proteasenzymer som utvinns från dessa frukter. 

  Kronärtskocka:
  Kronärtskockan är en av flera kända örter med mycket positiv inverkan på matsmältningen. Den innehåller inte enzymer men verkar istället stimulera kroppens egen produktion av matsmältningsenzymer. Bladextrakten från kronärtskocka hjälper till att stödja matsmältningen samt bidrar till tarmkanalens normala funktion samt bidrar till bättre tarmkomfort.

  Tips:
  Upplever du besvär med magen i samband med intag av mat är ett enkelt tips att tänka på att tugga maten ordentligt. Det är ju självklart men många av oss äter fort och  ofta i farten, vi är mkt stressade och kanske inte sitter ner i lugn och ro med måltiden. Om du tuggar maten i lugn och ro ger du magen mycket bättre förutsättningar att bryta ner den och enzymerna får lättare att arbeta. När stora bitar mat inte bryts ner korrekt så åker de vidare till tjocktarmen där magbakterier börjar fermentera dem och det bildas bland annat gaser och vi känner oss ibland uppblåsta.

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  1 tablett 30 min före måltid (3 tabletter/dag.)
  Antal doser per förpackning: 30

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446