letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder (1 av 6)360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder (2 av 6)360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder (3 av 6)360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder (4 av 6)360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder (5 av 6)

360° Roterbar Mobil Tripod För Stadiga Klipp och Estetiska Bilder

139 kr
299 kr
Köpta
4
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Ta dina fotograferings- och filminspelningsfärdigheter till nästa nivå med vår Roterbara Mobil Tripod - 360 grader. Denna mångsidiga tripod är utformad för att ge en stadig och stabil plattform

Produktinformation

  • 360 graders rotation!
  • Lätt och enkel att använda!
  • Mått: 16,5 x 3,5 x 3,5 cm Material: Plast
  • Se till att fä med allt i bilden!
  • Var säker på att din smartphone håller sig på plats!

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ta dina fotograferings- och filminspelningsfärdigheter till nästa nivå med vår Roterbara Mobil Tripod - 360 grader. Denna mångsidiga tripod är utformad för att ge en stadig och stabil plattform för din mobil, vilket gör den perfekt för både amatör- och proffsfotografer. Den roterbara funktionen gör det enkelt att fånga panoramabilder och dynamiska videor med en mjuk och jämn rörelse. Dess kompakta och lätthanterliga design gör den perfekt för att ta med dig på resan eller till utomhusaktiviteter. Oavsett om du är ute efter att skapa estetiska bilder eller professionella videoklipp, kommer vår roterbara mobiltripod att ge dig verktygen du behöver för att uppnå dina mål.

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX