letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett SetÅteranvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (1 av 7)Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (2 av 7)Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (3 av 7)Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (4 av 7)Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (5 av 7)Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set (6 av 7)

Återanvändbar Övningsbok för Skrivning - 4 St i Ett Set

149 kr
199 kr
Köpta
10+
Spara
25%
Lägg till deal till favoriter

Förbättra din skrivförmåga med våra återanvändbara övningsböcker. Vårt set innehåller 4 övningsböcker som gör det möjligt för dig att träna skrivning gång på gång. Perfekta för barn och vuxna,

Produktinformation

  • Förbättra din skrivförmåga med våra återanvändbara övningsböcker som gör skrivträning till en lek.
  • Setet innehåller 4 böcker för praktik och mångsidighet.
  • Passar alla åldrar, från barn som lär sig skriva till vuxna som vill förbättra sin skrivning.
  • Användbara i skolan eller för självstudie hemma.
  • Ett miljövänligt val som minskar pappersförbrukningen och är enkelt att rengöra för kontinuerlig användning.

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1 - 4 arbetsdagar
  • Skickas från Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Förbättra din skrivförmåga med våra återanvändbara övningsböcker. Vårt set innehåller 4 övningsböcker som gör det möjligt för dig att träna skrivning gång på gång. Perfekta för barn och vuxna, dessa övningsböcker är ett utmärkt verktyg för att finslipa dina skrivkunskaper. Utforska vårt sortiment och ta din skrivning till nya höjder!

En bra skrivning kräver träning och engagemang. Med våra återanvändbara övningsböcker kan du träna skrivning om och om igen utan att slösa papper. Dessa övningsböcker är speciellt utformade för att låta dig öva din skrivning på ett roligt och miljövänligt sätt. Oavsett om du är ett barn som lär sig skriva eller en vuxen som vill förbättra dina skrivfärdigheter, är dessa övningsböcker ett oumbärligt hjälpmedel på din skrivresa.


1. Återanvändbar design: Våra övningsböcker är tillverkade av ett speciellt material som gör att du kan skriva och sudda ut dina övningar gång på gång utan att skada sidorna.
2. Set med 4 övningsböcker: Vårt set innehåller 4 övningsböcker, vilket ger dig gott om utrymme för att öva olika skrivtekniker och stilar.
3. Idealisk för alla åldrar: Dessa övningsböcker är lämpliga för barn som lär sig skriva sina första bokstäver och ord, liksom för vuxna som vill förbättra sin skrivning och kreativitet.
4. Perfekt för skolan eller hemmabruk: Använd dessa övningsböcker i skolan för att förbättra elevernas skrivfärdigheter eller för självstudie hemma.
5. Miljövänligt val: Genom att använda våra återanvändbara övningsböcker minskar du pappersförbrukningen och bidrar till en mer hållbar miljö.
6. Lätt att rengöra: När du är klar med dina övningar kan du enkelt torka av sidorna och börja om på nytt.

Ta dina skrivfärdigheter till nästa nivå med våra återanvändbara övningsböcker. Med 4 övningsböcker i ett set har du gott om möjligheter att träna och förbättra din skrivning. Oavsett om du är ung eller gammal, kommer dessa övningsböcker att hjälpa dig på din skrivresa. Utforska vårt sortiment av övningsböcker och upptäck glädjen i att öva skrivning på ett miljövänligt sätt.

Antal: 4st
Storlek: 19 x 13cm

Detta kit innehåller:
- 4st böcker?
- Pennhållare
- Penna
- 5st påfyllningspennor


Säljes av

Otego
Organisationsnummer: 556966-XXXX