letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Global kockkniv G-55 18 cmGlobal kockkniv G-55 18 cm (1 av 2)

Global kockkniv G-55 18 cm

699 kr
Köpta
10+
Lägg till deal till favoriter

Att ha en bra kniv i köket underlättar alltid. Med denna kniv kan du enkelt skära och hacka de allra flesta ingredienser. 

Produktinformation

  • Färg: Rostfritt stål
  • Material: Rostfritt stål
  • Mått: 18 cm

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Rengöring

Lämna inte kniven otvättad. Handtvätta kniven med vatten och lite diskmedel och torka den med en kökshandduk direkt efter användning. Tvätta aldrig en Global-kniv i diskmaskin, diskmaskinens korgar kan skadas och diskmedlet kan orsaka korrosionsskador på kniven.

Underlag

Använd en yta som är skonsam mot kniven, till exempel Globals skärbrädor av trä, plast eller sockerrör. Det är viktigt att ytan är mjuk. Om skärbrädan är hårdare än kniven kommer kniven att skadas.

Slipning

Försök att inte slipa kniven i onödan. Använd baksidan av kniven när du skrapar skärbrädan för att undvika att eggen blir trubbig. Undvik också att skära frysta produkter eller hårda ben.

Förvaring

Globalknives ska inte sitta och gnaga i bestickslådan. Det är bäst att förvara dem i ett knivfodral, knivblock eller på en magnetremsa. Om du använder en magnetremsa, placera kniven på remsan med baksidan först för att undvika skador.

Underhåll

För att behålla en skarp egg är det nödvändigt att slipa kniven med jämna mellanrum. Underhåll din Global Knife genom att en gång i månaden köra kniven över ett slipstål eller i en våtslip. När kniven inte blir tillräckligt vass med slipstålet eller våtslipen måste du slipa kniven igen. Du kan sedan välja att göra det själv med en slipare eller leverera kniven till en erfaren slipare. Kom ihåg att japanska knivar måste hålla en vinkel på 10-15 grader.

Säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466