letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik DesignVänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (1 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (2 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (3 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (4 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (5 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (6 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (7 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (8 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (9 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (10 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (11 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (12 av 14)Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design (13 av 14)

Vänskapshalsband "Hearts" - Elegant och Unik Design

89 kr
199 kr
Köpta
3
Spara
55%
Lägg till deal till favoriter
Vänskapshalsband "Hearts" kollektionen är ett vackert och elegant smycke med en unik design som passar perfekt för alla tillfällen. Tillverkat av högkvalitativa material som titanstål, ger detta
Silver/Silver, Silver/Silver
89 kr
199 kr
Gold/Gold, Gold/Gold
89 kr
199 kr
Black/Black, Black/Black
89 kr
199 kr
Red/Red, Red/Red
89 kr
199 kr

Produktinformation

  • Elegant och trendig accessoar som passar alla stilar
  • Perfekt för alla tillfällen, från vardag till fester, bröllop och som gåva
  • Lägg till en sofistikerad touch till din stil med Vänskapshalsband "Hearts"
  • Vikt: 13g, Färger: Olika färgkombinationer
  • Mått: Kedja: 60/45 cm (för honom/henne), smycke: 2,5*2 cm

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Vänskapshalsband "Hearts" kollektionen är ett vackert och elegant smycke med en unik design som passar perfekt för alla tillfällen. Tillverkat av högkvalitativa material som titanstål, ger detta halsband en långvarig och glänsande finish. Den distinkta spårdesignen på halsbandet ger din stil en sofistikerad touch och får dig att sticka ut ur mängden. Med en kedjelängd på 60/45 cm och smyckets mått på 2,5*2 cm, passar detta halsband både för vardags- och festkläder, samt som present till någon du bryr dig om. Välj mellan olika färgkombinationer och lägg till en unik och trendig accessoar till din samling med Vänskapshalsband "Hearts" från Global Items.

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395